Seçim Gezilerinde Kurt'a İlgi Büyük - Son Dakika
Yerel

Seçim Gezilerinde Kurt'a İlgi Büyük

Seçim Gezilerinde Kurt\'a İlgi Büyük

AK Parti Sur Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Kurt, seçimlere kısa bir süre kala köy gezilerini büyük bir hızla sürdürüyor.

24.03.2014 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Sur Belediye Başkan adayı Abdurrahman Kurt, AK Parti İlçe Başkanı Şafak Yontürk ve meclis üyeleri ile birlikte, Sur ilçesi'ne bağlı Piderbaba, Vural Kümevleri, Özekli Köyü, Küçükakören ve Büyükakören köyleri ile Büyükakören İkikuyu mezrası'nı ziyaret etti.

İkikuyu mezrasında düğün törenine katılan Kurt, halay çekerken, Özekli Köyü'nde köylülerin çay davetine katıldı. Gezilerde büyük ilgi görmeye devam eden Kurt, Sur'un AK Parti projeleriyle taçlandırılması için destek istedi.

HALKIN BEKLENTİLERİ ÇOK YÜKSEK

Gezdikleri sokaklarda ve köylerde insanların hizmete yönelik büyük beklenti içerisinde olduklarının altını çizen Kurt, "Vatandaş açtığı kredinin karşılığını görmek istiyor. Görmeyince de dolayısıyla da bunu yapabileceğine inandığı insanlara yönelecektir. Daha önce de ifade ettim. Bu anlamda halktan gördüğüm teveccühte bunu gösteriyor. Biz bunu yapabilecek, donanıma, tecrübeye, birikime ve imkanlara sahibiz. Allah'ın izniyle ben Sur için çok parlak bir gelecek görüyorum. Halkımız ümit var olsun. Gelecekte kaybeden olmayacak. Hepimiz her görüşten insanla birlikte bu şehirde yaşayan ve seven her insanla birlikte çok huzurlu ve güzel bir geleceğe doğru gideceğiz. Bundan ben çok umutluyum, çok ümitliyim. Kesinlikle bu çabadan da kararlıyız. İnsanlar bizi seyretsinler" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Seçim Gezilerinde Kurt'a İlgi Büyük - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement