Seçimin Kazananı Gençler Oldu - Son Dakika
Politika

Seçimin Kazananı Gençler Oldu

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı, Pamukkale Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğrencisi Adem Kayar, seçimin kazananının gençler olduğunu kaydetti.

27.06.2018 18:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı, Pamukkale Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğrencisi Adem Kayar, seçimin kazananının gençler olduğunu kaydetti.

Üniversite öğrencisi 22 yaşındaki Adem Kayar, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nin resmi olmayan sonuçlarıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, sonuçların ülkeye, vatana ve geleceğe hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Gelecek için çok önemli bir adım olan 24 Haziran'daki Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerini zaferle atlattıklarını dile getiren Kayar, şunları ifade etti:

"Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı yeni sistemin ilk başkanı yaptık. Hayallerimiz, hedeflerimiz var. 2023, 2053 ve 2071 gençlerin bayrağı devralarak ülkenin geleceğinde söz sahibi olacağı zamanlardır. Bunun için de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gençlere güvenerek 18-25 yaş arasına seçilme hakkı tanıdı.

Bizler de bu çağrıya ses vererek partimizi gençlerin temsil etmesi için aday adayı olduk. Cumhurbaşkanımızın takdiriyle daha sonra adaylığa seçildik. Gece gündüz demedik, ev ev, sokak sokak gezerek herkesle görüşmeye çalıştık. Anlattık. Bu ülkeye kimin ne fayda sağladığını ve kimin gelirse fayda sağlamak yerine ülkeyi yakıp yıkıp harap hale getireceğini anlattık. Karşı cephede her ne kadar şer güçler kirli ittifaklar olsa da gece gündüz demeden doğruları ve bu davayı savunduk savunmaya devam edeceğiz."

"Seçimin kazananı gençler oldu" diyen Kayar, "Önümüzdeki yerel seçimlerde ve sonraki 2023 seçimlerinde daha çok genç yapılı bir meclis ve belediyeler göreceğiz. Her şeyden önce içimizde 21 yaşındaki Fatih'in o ruhu ile Cumhurbaşkanımızdan aldığımız o güç ile inanıyorum ki bundan sonra her alanda gençlerimizin önü açık. Bize düşen sadece kendimizi donanımlı yetiştirmek ve istemek." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Seçimin Kazananı Gençler Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement