Seçin Süper Kısa 15 Dakikayı, Kurutun 2 Kilo Çamaşırı - Son Dakika
Kadın

Seçin Süper Kısa 15 Dakikayı, Kurutun 2 Kilo Çamaşırı

Seçin Süper Kısa 15 Dakikayı, Kurutun 2 Kilo Çamaşırı

Bosch Ev Aletleri, yeni yılı, yeni Bosch WTS865X1TR Logixx 8 Sensitive Hava Yoğunlaştırmalı Kurutma Makinesi ile karşılıyor.

12.01.2012 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bosch Logixx 8 Sensitive kurutma makinesi, çelik yüzeyinin parlaklığı ve şıklığını evlere taşımanın yanı sıra sahip olduğu Süper Kısa 15 dakika programı sayesinde çamaşırları sadece 15 dakikada kurutmasıyla da çok ayrıcalıklı. Bosch Logixx 8 Sensitive kurutma makinesi, beyaz eşyada tasarım ve şıklık ile fonksiyonelliği bir arada arayanlar için biçilmiş kaftan oluyor.

Seçin Süper Kısa 15 dakikayı, kurutun 2 kilo çamaşırı

Çelik tasarımıyla son derece şık ve zarif bir görünüme sahip olan Bosch Logixx 8 Sensitive Hava Yoğunlaştırmalı Kurutma Makinesi, 15 dakikalık kurutma özelliğiyle de büyük zaman tasarrufu sağlıyor. Süper Kısa 15' programını kullanmak isteyenler, makinede tam 2 kilogram'lık çamaşırı rahatlıkla kurutabiliyor. Bu da ortalama beş, altı adet gömlek ya da gömlek gibi ince kumaşlı bluz ve tişörtün sadece 15 dakikada kurutulabileceği anlamına geliyor.

Öyle bir kurutuyor ki, çamaşırlar makineden tıpkı ütülü gibi çıkıyor

Bosch Logixx 8 Sensitive, üstün teknolojisi ile çamaşırları koruyor, ütüye hazır hale getirerek, son derece kolay ütülenmesini sağlıyor. Bu özellik de özellikle ütü yapmayı sevmeyen ve ütü dolayısıyla zaman kaybeden herkesin hayatını çok kolaylaştırıyor, zamandan kazandırıyor.

Kurutmada çok hassas davranıyor

Bosch Logixx 8 Sensitive, hassas kurutma sistemiyle çamaşırları korumada da kendini gösteriyor. Bu sistem, kırışıklık önleyici özelliği olan, kumaş koruyucu içyapısı ve çamaşırları hassas bir şekilde ileri geri çeviren yumuşak taşıyıcıların oluşturduğu benzersiz bir birleşimin eseri.

Çamaşırın türüne göre özel programlar seçiyor

Bosch Logixx 8 Sensitive, DuoTronic kurutma teknolojisi sayesinde çamaşırın nemini algılayıp, her aşamada nem ve ısı kontrolü yaparak kurutma süresini otomatik olarak ayarlıyor. Böylece çamaşırlarınızın dokuları zarar görmemiş, neredeyse hiç kırışmamış ve yumuşacık kalarak kurutuluyor. Mix, Spor giysileri, Yünlüler- sepette kurutma, Kuş tüyü, Süper-Kısa 40' gibi özel programları sayesinde de çamaşır türüne ve özelliğine uygun kurutma imkanı sağlıyor.

Kendi Süper İkilinizi yaratabilirsiniz

Bosch Logixx 8 Sensitive, Süper Kısa 15 dakika özellikli Bosch çamaşır makineleri ile harika bir ikili oluşturuyor. Çamaşırların, Süper Kısa 15' programına sahip Bosch çamaşır makinesinde yıkanması, Bosch Logixx 8 Sensitive'de kuruması için sadece 30 dakika yeterli oluyor. Özellikle zamanı kısıtlı olan çalışanlar, evlerinde bebeği ya da küçük çocuğu olup da sık sık çamaşır yıkama ama aynı zamanda çabuk kurutma ihtiyacı olanlar ile birtakım küçük aksilik ya da sakarlıklarını hızlıca temizlemek isteyenler için çok ideal.

Bosch WTS865X1TR Logixx 8 Sensitive Hava Yoğunlaştırmalı Kurutma Makinesi - Özellikler

Güç/Tüketim

Kapasite: 8 kg

8 kg dolap kuruluğunda pamuklu çamaşır için: 1400 dev/dakikada 3.74 kWh - 105 dakika, 1000 dev/dakikada 4.49 kWh - 122 dakika

Programlar

Özel programlar: Mix, Spor giysileri, Yünlüler - sepette kurutma, Kuş tüyü, Süper-Kısa 40', Süper-Kısa 15'

Opsiyonlar

Kırışık azaltma sistemi: Program sona erdikten sonra 120 dakika çamaşırları kırıştırmadan muhafaza etme

TouchControl tuşları (dokunmatik tuşlar): Başlat/Beklet, Hassas/Süper Hassas, Kolay ütüleme, Opsiyonlar, Değiştirme

Konfor/Güvenlik

DuoTronic

Hassas kurutma sistemi: Çamaşırları koruyan büyük Çelik tambur ,soft tasarım pedallar

LC program akış göstergesi: Bitiş zamanını erteleme (24 h) ve kalan süre göstergesi, ilave programlar ve cihaz bakım önerileri

Nem kontrollü, süreli ve özel programlar için tam elektronik kullanım

Yünlüler için özel kurutma sepeti

Tambur içi aydınlatma sistemi

Çocuk kilidi

Program bitiminde akustik sinyal

Kondanser koruma filtresi

Ses yalıtımı

Büyük yuvarlak cam kapak

Kapı menteşesi: sağda

Teknik bilgi

Kurutmada gürültü seviyesi db cinsinden: 63

Boyutlar (Y x Gx D): 84.2 x 59.8 x 62.5 cm

Tezgah altına gömülebilir

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın Seçin Süper Kısa 15 Dakikayı, Kurutun 2 Kilo Çamaşırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement