Seda Sayan'dan Mali'ye "geçmişi kirli" cevabı: Masum kıza tecavüz ettiğinde sesim çıkmadığı için geçmişim kirlidir - Son Dakika
Magazin

Seda Sayan'dan Mali'ye "geçmişi kirli" cevabı: Masum kıza tecavüz ettiğinde sesim çıkmadığı için geçmişim kirlidir

Uzun zamandır kaçış sendromu rahatsızlığıyla mücadele eden ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in sosyal medya hesabından kendisine yönelik sözlerine cevap veren Seda Sayan, ünlü şovmen hakkında çok ağır iddialarda bulundu. Sayan, kendisine "Geçmişi kirli" diyen Erbil'e, "Tuğba ile evli iken hizmetli masum kıza tecavüz ettiğinde sessiz kaldığım için geçmişimin kirli olduğu doğrudur" cevabını verdi. Erbil'e, "Geçmişi kirli olan" sensin diyen Sayan, kısa bir süre sonra tüm paylaşımlarını sildi.

15.06.2021 19:54  Güncelleme: 22:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in sosyal medya hesabından, rahatsızlığı boyunca kendisini arayıp sormayan Seda Sayan için yazdıklarına ünlü sunucu ve şarkıcı Seda Sayan'dan zehir zemberek bir cevap geldi. Erbil'in, "Geçmişi temiz olsa iftar programı da sunardı. Televizyonlar reyting alamayan bu kadını hala çalıştırıyor" sözlerine karşılık Sayan, verdiği cevapla herkesi şok etti.

"RUHUNU ARINDIR"

Seda Sayan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda, "Tuğba ile evli iken hizmetli masum kıza tecavüz ettiğinde sessiz kaldığım için geçmişimin kirli olduğu doğrudur. Dahası var. Bence işine bak, ruhunu arındır" ifadelerini kullandı.

Seda Sayan'dan Mali'ye 'geçmişi kirli' cevabı: Masum kıza tecavüz ettiğinde sesim çıkmadığı için geçmişim kirlidir

"GEÇMİŞİ KİRLİ OLAN SENSİN"

Bir sonraki paylaşımında, "Ayrıca bu olay da benim geçmişimi kirli yapmaz. Zaten boşanma nedenin bu olay olduğu için tüm yakınındaki eşlerin, ailen, herkes olaya vakıftı. Hepsi seni kurtarma peşindeydi. Ben dış kapının dış mandalıydım. Geçmişi kirli olan sensin" dedi.

PAYLAŞIMLARINI SİLDİ

Sosyal medya hesaplarından Mehmet Ali Erbil için ortalığı fena karıştıracak iddialar ortaya atan Seda Sayan, paylaşımlarını daha sonrasında sildi. Paylaşımlarını sildikten sonra yeniden Mali'ye seslenen Sayan, "Dua et çocuklarının hatırına, Allah'tan af dile benden değil" sözlerini kullandı.

Seda Sayan'dan Mali'ye 'geçmişi kirli' cevabı: Masum kıza tecavüz ettiğinde sesim çıkmadığı için geçmişim kirlidir
Seda Sayan\'dan Mali\'ye "geçmişi kirli" cevabı: Masum kıza tecavüz ettiğinde sesim çıkmadığı için geçmişim kirlidir

Son Dakika Magazin Seda Sayan'dan Mali'ye 'geçmişi kirli' cevabı: Masum kıza tecavüz ettiğinde sesim çıkmadığı için geçmişim kirlidir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Hakan Gök: Reklamın iyisi kötüsü olmaz konuşulmak icin yaptınız iğreclikler bi gidin arının artık 88 6 Yanıtla
  • Abuzer Yavuz: Erbil niye hala yaşıyor 63 10 Yanıtla
  • Nalan Kalkan: Al birini vur ötekine 59 2 Yanıtla
  • Celal Ilcin: Biri paylasmisti mali allah saglik ersindiye Bende yazmistim yasasin cehenem mali 8 0 Yanıtla YALAN Makinesi: ??hihi 0 1
  • YALAN Makinesi: ECELİ GELMEDİ İİCN 2 0 Yanıtla

Advertisement