Seda Sayan 'Su Gibi' ile Ekranlara Dönüyor - Son Dakika
Medya

Seda Sayan 'Su Gibi' ile Ekranlara Dönüyor

Yıl içerisinde iki programı yayından kaldırılan Seda Sayan, yeni yılda Uğur Arslan ile 'Su Gibi' programını sunacak.

30.12.2014 16:11  Güncelleme: 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl ekrana gelen iki programı da yayından kalkan Seda Sayan, 2015'te yeni bir programla izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Sayan, Uğur Arslan'ın daha önce Songül Karlı ile sunduğu 'Su Gibi' programıyla ekrana geri dönecek. Su Gibi Global Yapım'ın yapımcılığında Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunumuyla 5 Ocak'ta Pazartesi'den itibaren hafta içi her gün Show TV ekranında izleyicinin karşısına çıkacak.

SONGÜL KARLI BU İŞE ÇOK KIZDI

Songül Karlı, Uğur Aslan'la Fox'ta 7 yıl sunduğu 'Su Gibi' adlı evlilik programını Seda Sayan'ın Show Tv'de yapacağını öğrenince çok sinirlendi . Sayan'ın eski partneri Arslan'la tanıtım çekimlerinden fotoğraf paylaşan ve eskiden evlilik programlarını eleştirdiğini belirten Karlı, "Taklitçi kimmiş canım? Yanındakini konuşmaya değmez. İnsanları küçümserken bir gün onun gibi olmak için çabalarsın. Hanımefendinin anlaşması varmış kanalda... Kendi bunlara teklif ediyor. 'Beyefendi olsun, yaparız' diyor. Ne kadar korkulacak kadınmışım, gülüyorum" diye konuştu.

1 YIL İÇİN 5 MİLYON TL

Bu sezon 2 format deneyen Seda Sayan'ın uzun süre peşinde koşan Show Tv'yle sezon başında 1 yıl için 5 milyon TL peşin paraya el sıkıştığı konuşuluyor. Show Tv, geçen günlerde başka kanala geçen Bu Tarz Benim'i de hazırlayan; Sayan'ın yapımcıları Caner Erdem ve Haluk Şirin'le mahkemelik oldu. Bunun üzerine Sayan, Su Gibi programının yapımcılarıyla anlaştı. Songül Karlı, eski partneri Uğur Arslan'a da .

SEDA RTÜK'TEN CEZA ALMIŞTI

Seda Sayan'ın geçtiğimiz Eylül ayında Show TV'de başlayan Seda Sayan Show isimli programı da RTÜK'ten gelen cezaların ardından yayından kaldırılmıştı.

Seda Sayan \'Su Gibi\' ile Ekranlara Dönüyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Medya Seda Sayan 'Su Gibi' ile Ekranlara Dönüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement