Kars'ta Kaybolan Küçük Sedanur 3 Gündür Her Taşın Altında Aranıyor - Son Dakika
Güncel

Kars'ta Kaybolan Küçük Sedanur 3 Gündür Her Taşın Altında Aranıyor

Kars'ın Kağızman ilçesinde yabani meyve toplamaya çıkan 9 yaşındaki Sedanur Güzel'den 3 gündür haber alınamıyor. Arama çalışmalarının devam ettiği bölgede ekipler her taşın altına bakıyor.

18.09.2018 10:41  Güncelleme: 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kağızman'da Pazar günü meyva toplamak için evden çıkan ve bir daha haber alınamayan 9 yaşındaki Sedanur Güzel, kaybolmasının 3'üncü gününde de aranıyor.

YABANİ MEYVE TOPLAMAYA ÇIKMIŞTI

Kağızman'a bağlı Paslı köyünde Pazar günü öğlen saatlerinde yabani meyve toplamaya çıkan Sedanur Güzel'i bulmak için sabah erken saatlerde yeniden arama çalışmaları başlatıldı.

 <a class='keyword-sd' href='/kars/' title='Kars'>Kars</a>'ta Kaybolan Küçük Sedanur 3 Gündür Her Taşın Altında Aranıyor

HER TAŞIN ALTINA BAKILIYOR

Kars İl Jandarma Komutanlığı, AFAD ve UMKE ekipleri, 2 komando timi ile vatandaşların katıldığı, iz takip köpeği 'Atak'ın kullanıldığı arama çalışmalarından şuana kadar bir sonuç alınamadı. Köydeki evler, tek tek inceleyen jandarma, havadan da araziyi tarayan ekiplere drone ile destek veriyor.

Kars'ta Kaybolan Küçük Sedanur 3 Gündür Her Taşın Altında Aranıyor

BABA VE ANNENİN İFADESİ ALINDI

Yaklaşık 200 kişilik ekiple yürütülen arama çalışmaları devam ederken, jandarma tekrar Baba Abdullah Güzel ile anne Handan Güzel'in ifade almak üzere jandarma karakoluna götürdü.

Kars'ta Kaybolan Küçük Sedanur 3 Gündür Her Taşın Altında Aranıyor

CİVAR KÖYLER DE SEFERBER OLDU

Yaklaşık 3 gündür kaybolan Sedanur Güzel için civar köylerde seferber oldu. Civarda bulunan köylerdeki vatandaşlar da her tarafta Sedanur Güzel'i arıyor. Gece geç saatlere kadar devam eden ve sabah erken saatlerde tekrar başlatılan arama çalışmalarında jandarma her türlü ayrıntıyı değerlendiriyor.

Kars'ta Kaybolan Küçük Sedanur 3 Gündür Her Taşın Altında Aranıyor

HERKES GELECEK GÜZEL HABERİ BEKLİYOR

Öte yandan 3 gündür kayıp olan ve bütün aramalara rağmen bir türlü bulunamayan 9 yaşındaki Sedanur Güzel'in köyünde sessizlik hakim, herkes Sedanur'dan gelecek güzel bir haberi bekliyor.

"KIZIM, LEYLA VE EYLÜL GİBİ OLMASIN"

Arama çalışmalarını gözü yaşı izleyen anne Handan Güzel, "Dün saat 14.00'te kayboldu. Amca çocuklarıyla erik toplamaya gitmişlerdi. Amca çocuklarına; 'Siz gidin ben biraz daha toplayacağım' demiş ve aşağıya inmiş. Bir daha geri dönmedi. Dünden beri kızımdan haberim yok. Kızımın yerini bilen varsa çıkartsın getirsin, şikayetçi de olmayacağım. Yeter ki sağ salim getirsinler. Bütün Türkiye´ye yalvarıyorum. Ne olursunuz Leyla gibi, Eylül gibi olmasın" dedi.

Kars\'ta Kaybolan Küçük Sedanur 3 Gündür Her Taşın Altında Aranıyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kars'ta Kaybolan Küçük Sedanur 3 Gündür Her Taşın Altında Aranıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Serdar bitirim : Ya bu yaştakı kızları evlendırın helaldir 0 16 Yanıtla
  • V.ç: 9 yaşında el kadar çocuğu başıboş bırakırsanız olacağı bu annelik babalık sadece çocuğu dünyaya getirmekle olmuyor bu kadar olaylar yaşanıyorken hla bir şey olmaz mantığıyla hareket etmenin bedelini bu şekilde ödemek zorunda kalıyor ebeveynler umarım sağ Salim bulunurda o dikkatsiz anne baba bundan sonra daha çok ilgi gösterirler çocuklarına 3 2 Yanıtla
  • annecik: lütfen şu çocukları tek başına bırakmayın! 1 0 Yanıtla
  • HÜSEYİN: İNŞALLAH BULUNUR 1 0 Yanıtla
  • RABİA: siz ğibileri topluma ve insanlığa zarar ğittiğiniz yol yol değildir serdar bitirim 1 0 Yanıtla
  • RABİA: serdar bitirim böyle saçmalıklarla insanları rahatsız etme bence insanların bu konularda hassas olduğunu biliyorsun mahsus yapıyorsundur ğerçek adında değildir zaten cahil ayıp ğünah ya herkesten özür dilemelisin 0 0 Yanıtla

Advertisement