Sedaş Belediyelerle İletişim İçinde! - Son Dakika
Güncel

Sedaş Belediyelerle İletişim İçinde!

Sedaş Belediyelerle İletişim İçinde!

SEDAŞ şebeke yatırımlarında Belediyelerle koordinasyon ve iletişim içinde çalışmalarını sürdürüyor.

06.09.2018 08:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.) Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce illerinde elektrik dağıtım faaliyetleri içinde yer alan şebeke yatırımlarını projelendirme ve uygulama yapılması aşamalarında, Valilik bünyesinde aydınlatma komisyonu çalışmalarını,altyapı yatırımları için kazı izinleri gibi pek çok konuyu daha iyi hizmet anlayışı ile Belediyelerle koordinasyon ve iletişim içinde sürdürüyor.

SEDAŞ, özelleştiği günden bu yana 9 yıldır elektrik dağıtım faaliyetleri kapsamında, şebeke alt yapısı projelendirme ve yatırım çalışmalarında vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek, kullanıcımemnuniyetive hizmet kalitesini sağlamak adına en önemli paydaşları içinde yer alan Belediyelerle etkin bir iletişim çalışması sürdürüyor.

SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Bekir Sami Güven ve SEDAŞ Dağıtım Direktörü Dr.Ersan Şentürk son olarak, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici'yi makamında ziyaret ettiler. Yüz yüze yapılan iletişimin çok faydalı olduğunu belirten Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici "Kentimiz her geçen gün gelişiyor ve yeni yatırım ihtiyaçları doğuyor. SEDAŞ ile işbirliği içinde gerçekleştirebileceğimiz çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Ziyaretlerinden dolayı SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Bekir Sami Güven ve SEDAŞ Dağıtım Direktörü Dr.Ersan Şentürk'e çok teşekkür ederim " dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sedaş Belediyelerle İletişim İçinde! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement