Sedaş Ekiplerinin Enerji Mücadelesi - Son Dakika
Güncel

Sedaş Ekiplerinin Enerji Mücadelesi

Sedaş Ekiplerinin Enerji Mücadelesi

Sakarya ve Düzce'de de benzer olaylar yaşandı. Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. ekipleri yağan yağmur ve rüzgara aldırmadan elektrik enerjisinin verilmesi için alarm halinde çalışmalarını sürdürdüler.

26.07.2018 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'de önceki gün sabah saatlerinde başlayanşiddetli yağmur ve fırtına özellikle İzmit ve Kartepe ile Kandırailçelerindeolumsuz etkisini gösterirken,Kartepe'de yol kenarında bulunan ağaçlar yola devrildi ve yolu kapattı. Sağnak yağış ve fırtına günlük yaşamı olumsuz etkiledi.

Kartepe de şebeke üzerine uçanbüyük ağaç dalları iseşebekeye zarar verdi ve İlçede bazı bölgelerde elektrik kesintilerine yol açtı. Kandıra da şebeke üzerine düşen yıldırım izalotörleri parçalayarak 3/0 iletkenli hattın kopmasına yol açtı. Orta Gerilim şebekesinde SEDAŞ ekiplerinin özverili çalışmaları ile enerji hattının yeniden iletkenlerinin çekilmesini ve izalotörlerinin yenilenmesini sağladılar.

Temmuz ayına rağmen gök gürültüsü ile yıldırım ve şimşeklerin görüldüğü ani yağışlar Kocaeli, Sakarya ve Düzce'nin pek çok ilçesinde etkisini gösterdi. Şimşeklerin gökyüzündesürekli görüldüğü anlarda, gök gürültüsü sesleri de her yerde yankılandı. Sakarya da Akyazı İlçesinde, Kocaeli de Kandıra ve Kartepe İlçelerinde SEDAŞ İşletme ve Bakım Ekipleri arazide bulunan şebeke üzerinde 25 metrelik direklerde adeta komanda gibi enerji hattının onarımı içinzorlu mücadelelereimza attılar. SEDAŞ ekipleri ilçe merkezleri yanı sıra arazide de elektrik şebekesindeki kesintilerin giderilmesi için cansiperane bir çalışma gösterdiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sedaş Ekiplerinin Enerji Mücadelesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement