Sedat Namal, Muhtarlar Derneklerini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Sedat Namal, Muhtarlar Derneklerini Ziyaret Etti

Sedat Namal, Muhtarlar Derneklerini Ziyaret Etti

AK Parti Karabük Milletvekili adayı Sedat Namal Safranbolu ilçesinde mahalle Muhtarları Derneği ile Köy ve Mahalle Muhtarları Derneğini ziyaret ederek muhtarlarla bir araya geldi.

16.05.2015 20:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Karabük Milletvekili adayı Sedat Namal Safranbolu ilçesinde mahalle Muhtarları Derneği ile Köy ve Mahalle Muhtarları Derneğini ziyaret ederek muhtarlarla bir araya geldi.

Sedat Namal beraberinde Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, AK Parti Safranbolu ilçe Başkanı Ahmet Güneş ve İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Sözen ile birlikte ilk olarak Safranbolu Mahalle Muhtarları Dernek Başkanı Şahin Yavuz'u ziyaret etti. Burada muhtarla bir araya gelen Sedat Namal, muhtarların talep ve isteklerini dinledi.

Ziyarette kısa bir konuşma yapan Dernek Başkanı Şahin Yavuz, Milletvekili adayı Sedat Namal'a başarılar diledi.

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy ise, hizmet ayağının yerel ve genel olmak üzere iki ayaktan oluştuğunu söyleyerek, " Bu seçimler milletvekili seçimleri. Muhtarlık ve belediye başkanlıkları seçimleri arifesinde herkesin yaşadığı heyecanı ve telaşı biliyorsunuz. Bu seçimlerde yaşadığımız heyecanı biliyorsunuz. Hizmetin iki tane ayağı var bunların biri yerel, diğeri ise geneldeki ayak. Yereldeki ayak yere sağlam basıyor, geneldeki ayakta yere sağlam basmazsa topal ördek oluruz. Topal ördek ile hiçbir yol gidemeyiz. Hizmet yapamadığımız takdirde, vatandaş bizden bir şey talep ettiğinde biz buna olumlu cevap veremediğimiz zaman o koltukta oturmanın bir anlamı yok. Varsayalım muhalefetten bir milletvekili seçildiğinde gittiğinizde şu işimiz var dediğinizde vereceği cevap belli 'Ben muhalefetim ne yapabilirim' diyecek. Şuan AK Parti'nin yapılan anketlerde yüzde 47 ile 49 arasında oranı değişen bir tablosu var. Yani bu tek başına iktidar olduğunun göstergesi. Onun için buradan milletvekillerimizi 2-0 yaparak en büyük destekle Ankara'ya göndermemiz lazım" dedi.

AK Parti Karabük Milletvekili adayı Sedat Namal, ise Muhtarların da kendileri gibi insanların aynası olduğunu belirterek, "Muhtarın gözüne, sözüne söylediğine önem veren bir siyasetçi hiçbir zaman kaybetmez, her zaman kazanır. Tabanla ve halka bir olan onlar. Bizim gelecek nesillere çok ihtiyacımız var. Fatih Sultan Mehmet 600 sene önce İstanbul'u fethederken kendisi için fethetmemiş. Bunun için biz Filyos Liman projesi ve Eskipazar Endüstri bölgesini yaparak 6 bin kişiye istihdam sağlamayı hedefliyoruz. Biz yapabileceklerimizi söylüyoruz. Noksanlarımız ve eksiğimiz varsa bunu düzeltecek olanda biziz" dedi.

Namal daha sonra Safranbolu Köy ve Mahalle Muhtarları Dernek Başkanı Ragıp Tunç'u ziyaret etti. Burada da derneğe bağlı muhtarlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sedat Namal, Muhtarlar Derneklerini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement