Sedat Peker 6. videoyu yayınladı! Hedefinde yine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu var - Son Dakika
Güncel

Sedat Peker 6. videoyu yayınladı! Hedefinde yine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu var

Yayınladığı videolar ve ortaya attığı iddialarla Türkiye'de tartışmalara neden olan Sedat Peker, 6. videoyu da yayınladı. Hedefine yine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu koyan Peker, kendisinin adamı olduğunu iddia ettiği sabıkalı Erdal Aras'ın Bakan Soylu tarafından Doğru Yol Partisi MKYK üyesi ve Sancaktepe Belediye Başkan adayı yapıldığını öne sürdü.

20.05.2021 09:09  Güncelleme: 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında kırmızı bülten talep edilen Sedat Peker, yeni bir video daha yayınladı. Peker, 71 dakikalık bu videosunda "Zaferin Büyüklüğü Mücadelenin Zorluğuyla Ölçülür" başlığına yer verdi.

"SABIKALI ERDAL ARAS'I BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YAPTIN"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile uzun zamandır videolar üzerinden büyük bir tartışmaya giren Peker, bugün sabah saatlerinde yayınladığı yeni videoda da hedefine Bakan Soylu'yu koydu.

Sedat Peker, Bakan Soylu'nun DYP Genel Başkanlığı'na seçilirken kendisinin "elemanı" olan sabıkalı Erdal Aras'ı DYP MKYK üyesi yaptığını ve Sancaktepe Belediye Başkan adayı olarak gösterdiğini iddia etti.

KİTAP BU KEZ YILMAZ ÖZDİL'İN "SON CÜRET"İ

Her videosunda masaya kitaplar koyarak mesaj veren Peker'in önünde bu sefer Yılmaz Özdil'in Son Cüret kitabı yer aldı.

SEDAT PEKER'İN VİDEOLARI

Bir süredir Birleşik Arap Emirlikleri'nde olduğunu açıklayan Sedat Peker, bugüne kadar toplam 6 video yayınladı.

2 Mayıs 2021 tarihinde ilk videosunu yayınlayan Peker, Mehmet Ağar ve "Pelikancılar" hakkında bazı açıklamalarda bulundu.

Peker, 6 Mayıs'ta yayınladığı videoda Yeldana Kaharman'ın şüpheli ölümü hakkında Mehmet Ağar ve oğlu Zülfü Tolga Ağar'ı suçladı.

9 Mayıs tarihinde bir video daha yayınlayan Peker, eski AK Parti milletvekili Feyzi İşbaşaran'ın "karakolda kemiklerini kırdırdığını" söyledi.

Peker, 13 Mayıs'ta bir video daha yayınlayarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedefe aldı. Soylu'nun "kendisine koruma verdiğini, bazı konularda yardım istediğini" iddia eden Peker, İçişleri Bakanı tarafından yalanlandı.

Peker 16 Mayıs'ta yayımladığı beşinci videosunda da İçişleri Bakanı Soylu'ya hitaben, "Her hafta canını bir kere yakacağım" dedi.

Sedat Peker 6. videoyu yayınladı! Hedefinde yine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu var

Son Dakika Güncel Sedat Peker 6. videoyu yayınladı! Hedefinde yine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (51)

  • Emine Gül : Elhamdülillah bu ülkeyi artık mafya yonetmiyir halkın iradesi yönetiyor 46 37 Yanıtla
    Hahahaaaa: Bu söylediğine inanıyor musun 45 11 erbos: yav he he 17 7 Chp li: Evet, eski Türkiye bitince hemen devreye girdiler yine, bakanın yanındayız 0 1
  • Sinsi mafya: Mafya havliyorsa damarına basılmıştır damarına basilmayan mafya havlamaz peki damarına basanlari alikslayacaginiza mafyanın söylediklerine takiliyorsunuz neden mafya ne söylerse doğru kabul ediyorsunuz neden operasyon içişleri bakanı yaptırdı mafyanın eleştirdiği adam bakana sahip çıkacağımıza mafyaya ne diyor diye bakiyiz 66 17 Yanıtla
    Vatandas: Iddaalari arastir ..banane mafyadan isim veriyor tarih veriyor..ki adam dune kadar mitinglerde geziyor kendi il il miting yapiyordu bu partiyle.. ne kadar acayip muhabetler donuyor gormuyormusun..banane bu kisilerden ben devletime vatanima bakarim şahislara degil. 27 7 Ak ak: Bu mafya havlayana kadar neredeydiniz? Şimdiye kadar kimlerle hangi karanlık işler çevirdi hesabi sorulmayacak mı sanıyorsunuz? 10 4
  • Ali: Bir Cumhuriyet savcısı çıkıp bu dediklerini araştırmıyor ya ben ona yanıyorum. 62 12 Yanıtla
    ne biliyorsun. : araştırılmadığını? 8 7
  • Sivaslı : Yazık çok yazık devletçi birini herşeye rağmen böyle görmeseydik keşke 34 20 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement