Sedat Peker, "Bildiklerini neden daha önce anlatmadı?" sorusuna cevap verdi - Son Dakika
Güncel

Sedat Peker, "Bildiklerini neden daha önce anlatmadı?" sorusuna cevap verdi

Son dönemde sosyal medyada yayınladığı videolarla gündeme gelen organize suç örgütü lideri Sedat Peker, "Bildiklerini neden daha önce anlatmadın?" sorusuna "Demek ki insan bazen imkanlar oluşmadığı için, kendi düzeni bozulmasın, sevdikleri sıkıntıya girmesin diye bildiklerini anlatmıyor" ifadeleriyle yanıt verdi.

13.05.2021 09:11  Güncelleme: 09:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son dönemlerde ortaya attığı iddialarla adından söz ettiren organize suç örgütü lideri Sedat Peker, yeni bir video daha yayınladı. Peker videoda, "Bildiklerini neden daha önce anlatmadın?" sorusunu yöneltenlere de yanıt verdi.

"BENİM KENDİ MESELEM VAR"

Kendisinin bir kurtarıcı ya da Mesih olarak görülmemesi gerektiğini belirten Peker, "Ben size Mesih olduğumu mu söyledim? Sizi kurtarmaya geldim, beklenen kurtarıcı benim, ben size böyle bir şey dedim mi? Benim kendi meselem var. Bir baba çocuklarının, eşinin yüzüne baktığında ben sizin şerefinizi koruyabildim onurunu yaşamak ister. Benim meselem bu" şeklinde konuştu.

"İNSAN BAZEN DÜZENİ BOZULMASIN DİYE BİLDİKLERİNİ ANLATMIYOR"

Açıklamasının devamında sevdiklerinin zarar görmemesi için sustuğunu ifade eden Peker, "Demek ki insan bazen imkanlar oluşmadığı için, kendi düzeni bozulmasın, sevdikleri sıkıntıya girmesin diye bildiklerini anlatmıyor. Ancak bir nokta var. O nokta geldiğinde benim gibi hayatı plan üzerine geçen adam planlarını rafa kaldırabilir. Aklını tatile yollayabilir. Benim meselem şeref meselesi, benim meselem namus meselesi" ifadelerini kullandı.

Sedat Peker, "Bildiklerini neden daha önce anlatmadı?" sorusuna cevap verdi

Son Dakika Güncel Sedat Peker, 'Bildiklerini neden daha önce anlatmadı?' sorusuna cevap verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (41)

  • haso : BU ADAMI BURALARA KOYMAYIN BIKTIK ARTIK NE HALİ VARSA GÖRSÜN 45 15 Yanıtla
  • Vatansever: Bırakın konuşsun. Hayatında ilk defa doğru bir iş yapıyor, milliyetçiliği ve organize islerdeki para gücünü kullanarak devleti ele geçirenleri ortaya koyuyor. Ne hayatlar yok ettiler, zehir ettiler, hala da devam ediyorlar anlaşılan. Roman/Belgesel yazsa en çok satan olur. Devletimizin organize işlere bulaşmasına ihtiyacı yok. Savcılar ve gazeteciler iddiaları ve engellemeye kalkanları araştırsın ve sorgulasın. 44 9 Yanıtla
  • halk: adam hükumetin kendisine nasıl yol açtığını, iç işleri bakanının nasıl kendini kolladığını anlatmış, ismi geçenler yargılanmalı, devlet mafya aynı yerde olamaz. 35 8 Yanıtla
  • vatandaş: Adam film gibi anlatıyo valla hayırlısı bakalım 29 6 Yanıtla
  • Daha önce : Anlatamaz Tabi Kendi yediğin Boklari Anlat Hele Bırak Sen devleti Devlet Devlettir Sen nerenin itisin 17 15 Yanıtla
  • Vatansever: Ben bu adamı çok iyi tanırım, bürokrasiyi iyi bilir, o yüzden vatandaş hemen inanıyor, bir kaç bürokratik isim ve kelime kullanınca vatandaş da haklı zannediyor, hepsi senaryo, İçişleri bakanı gereken cevabı verdi bu tarla faresine. Sıkıntı olan eskiden bu adama küfür edenler arkadına takılmış olması, işte muhalefetin tanımı da tam bu. Kim karşılarında ise bizdendir muhalefeti, böyle tabiki seçim kazanamazsınız 3 8
  • murat: yok ya. neden sahiplerine mi dokunuyor? anlatsın ki herkes kimin ne olduğunu bilsin 7 4
  • Gerçek vatansever: Ben sana daha iyi senaryolar anlatayım, çünkü sen inanmayı kabul etmişsin, zor mu sanki uydurmak, yazık bu adamı takip edenlere 4 5
  • haber değeri yok mu: adamın konuşmasından niye rahatsızsınız? 4 0
  • Vatan: Ben daha fazlasını anlatayım, inanacak mısınız 2 2
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı
    04:22 Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı

    Dünyaca ünlü sokak sanatçısı Banksy'nin Londra'nın Finsbury Park bölgesinde yaptığı son eser, yeşil badana gibi görünüyor. Eserin Banksy'ye ait olup olmadığı tartışmaları başladı. Eserin fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. İngiltere İşçi Partisi'nin eski lideri Jeremy Corbyn de eseri ziyaret etti. Eserin nasıl korunacağı henüz bilinmiyor.

  • AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak
    03:23 AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak

    Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere karşı yaptırım uygulanması konusunda anlaşmaya vardı. Yaptırımlar çerçevesinde şiddet yanlısı yerleşimcilerin AB ülkelerine girişi yasaklanacak ve mal varlıkları dondurulacak. Ayrıca Hamas için de ek yaptırım kararı alındı.

  • Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı
    03:01 Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı

    Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir açıklama yayınladı. Parti Sözcüsü Yunus Ekşi, zaferin milletimizin bağımsızlık direnişinin en önemli göstergelerinden biri olduğunu belirtti. Açıklamada, Çanakkale Zaferi'nde şehit düşenlerin anıldığı ve ekonomik bağımsızlığın korunması için dışa bağımlı ekonomi modelinin değiştirilmesi gerektiği vurgulandı.

  • Düzce'de 1 haftada 8 bin araç denetlendi, bin 417 araca 671 bin lira ceza
    02:49 Düzce'de 1 haftada 8 bin araç denetlendi, bin 417 araca 671 bin lira ceza

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Yapılan kontrollerde toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulanırken, 16 bin 587 kişi sorgulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı. Ayrıca 110 araç trafikten men edildi.

  • Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı
    02:46 Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Trafik denetimlerinde 94 okul servisi, 281 motosiklet ve 7 bin 721 araç kontrol edildi. Toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı.


Advertisement