Sedat Peker'in Basın Danışmanı Olarak Bilinen Emre Olur Tahliye Edildi - Son Dakika
Güncel

Sedat Peker'in Basın Danışmanı Olarak Bilinen Emre Olur Tahliye Edildi

Sedat Peker\'in Basın Danışmanı Olarak Bilinen Emre Olur Tahliye Edildi

Sedat Peker’in basın danışmanı olarak bilinen ve Arnavutluk'un başkenti Tiran'da gözaltına alınarak İstanbul'a getirildikten sonra çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği’nce “Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olmak” iddiasıyla tutuklanan Emre Olur, bugün görülen duruşmada tahliye edildi.

25.01.2023 14:17  Güncelleme: 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sedat Peker'in basın danışmanı olarak bilinen ve Arnavutluk'un başkenti Tiran'da gözaltına alınarak İstanbul'a getirildikten sonra çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği'nce "Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olmak" iddiasıyla tutuklanan Emre Olur, bugün görülen duruşmada tahliye edildi.

Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Sedat Peker'in avukatı Ersan Barkın, Peker'in basın danışmanı olarak bilinen Emre Olur'un tahliye edildiğini açıkladı. Barkın'ın konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

"Emre olur tahliye oldu. Ayrıca Mahkeme, Emre Olur dosyasının Sedat Peker ana davası ile birleştirilmesine, yargılamanın ana dava üzerinden devam etmesine ve gizli tanığın beyanlarının dosyadaki hükme esas alınamayacağına ara kararda yer verdi."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Sedat Peker'in Basın Danışmanı Olarak Bilinen Emre Olur Tahliye Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement