Sedat Peker'in iddialarına Süleyman Soylu'nun danışmanından yanıt geldi: Devletime ihanet etmedim! - Son Dakika
Güncel

Sedat Peker'in iddialarına Süleyman Soylu'nun danışmanından yanıt geldi: Devletime ihanet etmedim!

Sedat Peker\'in iddialarına Süleyman Soylu\'nun danışmanından yanıt geldi: Devletime ihanet etmedim!

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesapları üzerinden yayınladığı videolarla gündem yaratmaya devam ediyor. Son yayınladığı videoda, "1,6 milyon liralık arabaya biniyor" dediği İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun danışmanı Ali Faik Hacıoğlu, Peker'in iddialarına cevap verdi. Hacıoğlu, "Kimseyi öldürmedim, kimsenin malına çökmedim. Devletime, milletime ihanet etmedim. Devletimi yabancı servislere satmadım" açıklamasını yaptı.

17.05.2021 10:17  Güncelleme: 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

YouTube kanalında bir video serisi başlatan organize suç örgütü lideri Sedat Peker, yine gündeme bomba gibi düşen iddialar ortaya attı.

"DANIŞMANI BİLE ZENGİN"

Peker son videosunda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun danışmanı Ali Faik Hacıoğlu hakkında, "Süleyman Soylu'nun Ali Faik Hacıoğlu diye danışmanı var. Bu kişi 1,6 milyon liralık arabaya biniyor. Trabzon'a 5 milyon TL'ye ev yaptırıyor. Danışman maaşı 10 bin TL ya vardır ya yoktur. Danışmanı bile zengin..." ifadelerini kullandı.

"DEVLETİMİ YABANCI SERVİSLERE SATMADIM"

Hacıoğlu ise Peker'in iddialarına sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi. Hacıoğlu, "Ben Ali Faik Hacıoğlu, hayatımda eroin, kokain satmadım, kimseyi öldürmedim, kimsenin malına çökmedim. Devletime, milletime ihanet etmedim. Devletimi yabancı servislere satmadım" ifadelerini kullandı.

ARACINI SATIŞA ÇIKARMIŞ

Hacıoğlu, söz konusu evin yapımını ailesiyle birlikte, İçişleri Bakanlığı danışmanlığına getirildiği 2016 yılında tamamladıklarını savunarak evin ifade edilen rakamın 6'da birine mal edildiğini öne sürdü. Bahse konu aracı ise "hemen hemen 1 yıl önce yarısını borçlanarak 877 bin TL'ye aldığını" söyleyen Hacıoğlu aracı bir süre önce "borçlarını ödemek için" satışa çıkardığını savundu.

PEKER'E "MÜPTEZEL" DEDİ

Hacıoğlu açıklamalarına; "Müptezellikte, millete ihanet etmede ve gayri meşru kazançlarla insanlara zulüm edenler, geçmişte FETÖ ile iş tutup zalimlikte zirve olan karakter yoksunları, şimdi kendi gibi müptezellere sufle ederek itibar suikasti yapacaklarını zannediyor" diyerek devam etti.

İşte Hacıoğlu'nun açıklamasının tam metni;

Süleyman Soylu'nun danışmanından Sedat Peker'in iddialarına yanıt geldi
Süleyman Soylu'nun danışmanından Sedat Peker'in iddialarına yanıt geldi

Son Dakika Güncel Sedat Peker'in iddialarına Süleyman Soylu'nun danışmanından yanıt geldi: Devletime ihanet etmedim! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (52)

  • Ok : Yav he he Bizde yedik 70 5 Yanıtla
  • 10 bin tl: istanbul'da bu paraya anca geçinirsin ev bile alamazsın, bırak milyonluk arabaları evleri. 74 0 Yanıtla
  • Doğrucu: Demekki sedat Peker dogru soyluyor 70 3 Yanıtla
  • Deniz Danimarka dan: Danimarka da bakanlar bisiklet veya halk otobusune binerler danismanlarini kimse tanimaz 63 1 Yanıtla
  • hakkı adam: HALK ZATEN HER ŞEYİ BİLİYOR .GENÇ ADAM .SENİDE .ONUDA MERAK ETME SEN 59 0 Yanıtla
  • 1.72 boyundayım: 8 yaşımdan beri çalışıyorum 34 yaşımdayım bi motorsiklet alabildim senetle ödeyemedim. saygılar . Trakya şoparıyım. 58 1 Yanıtla Ahmet: Bugüne kadar boşuna yaşamışsın o zaman. Biraz kafayı calistirsaniz bu ülkede para kazanmamak elde değil. Allaha şükür helal çalışıp çabalayıp evimi arabamı aldim. Sizin gibi oturayım da devlet versin demedim 16 33
  • Adamın biri: Hep hizmet edenler zengin oluyor. Hizmet edilen fakir bu bir tezat degilmi 59 0 Yanıtla
  • Cemil : Sonuç olarak bir danışmanın 877 bin liralık aracının olması aldığı maaşa göre mantıklı durmuyor! Hemen başlamış vatan millet Sakarya geyiklerine... 56 2 Yanıtla
  • salih: PEKERİN SÖYLEDİKLERİ HEPSİMİ YALAN HİÇMİ DOĞRU CÜMLESİ YOK savcılar hala niyeb bekliyor 52 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement