Sedat Uçan Konserine Yoğun İlgi - Son Dakika
Güncel

Sedat Uçan Konserine Yoğun İlgi

Sedat Uçan Konserine Yoğun İlgi

Ramazan ayını manevi iklimine uygun şekilde çeşitli etkinliklerle kutlayan İnegöl Belediyesi, ünlü tasavvuf müziği sanatçısı Sedat Uçan'ı ağırladı.

13.06.2016 14:08  Güncelleme: 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ramazan ayının manevi iklimini düzenlediği programlarla ilçe halkına yaşatan İnegöl Belediyesi, Cumartesi akşamı İnegöllülerin de yakından tanıdığı ünlü tasavvuf müziği sanatçısı Sedat Uçan'ı ağırladı. Seslendirdiği eserlerle kulakların pasını silen Sedat Uçan'ın konserine vatandaşların ilgisi de yoğun oldu.

İnegöl Belediye Tiyatrosunun orta oyunu ile başlayan programda, 15 dakikalık gösteri sonrası sahneyi Sedat Uçan aldı. Heykel önünde düzenlenen konserde alkışlar eşliğinde sahneye çıkan Sedat Uçan seslendirdiği eserleriyle kulakların pasını silerken, gönülleri de okşadı. Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel'in de takip ettiği tasavvuf konserinde Sedat Uçan eserleri kadar sohbetiyle de ilçe halkının beğenisini topladı. İnegöllülerin yoğun ilgisiyle karşılaşan tasavvuf müziği sanatçısı Uçan, gördüğü ilgi karşısında konseri uzatarak İnegöllü izleyicilerine birkaç eser daha seslendirdi.

"BİRİLERİ TÜRKİYE'NİN GİDİŞATINI BOZMAYA ÇALIŞIYOR"

Konser sonrası Belediye Başkanı Alinur Aktaş sahneye çıkarak İnegöllülere hitaben bir konuşma yaptı. Ramazan ayının ilk günlerinden itibaren yağmurla ve serinlikle başladığını anımsatan Aktaş, "Sıcaklar kendini hissettirmeye başlasa da hamdolsun bereketli, huzurlu güzel bir ramazan geçiriyoruz. Tabi şuan öyle coğrafyalar var ki başta Suriye olmak üzere acaba bomba ne zaman evimizin üzerine düşecek diye bekleyen coğrafyalar var. Doğu ve Güneydoğuda bizi biraz karıştırmaya çalışsalar da hamdolsun birlik ve beraberliğimizi hiçbir güç bozamayacaktır. Almanya parlamentosu durup dururken Ermeni tasarısıyla ilgili karar alıyorsa, emin olabilirsiniz ki Türkiye çok iyi yolda ve birileri Türkiye'nin gidişatını bozmaya çalışıyor. Ama rabbim inşallah ramazanın bereketiyle de asla onlara müsaade etmeyecek" dedi.

Sedat Uçan konseri ve ramazan etkinliklerinden de söz eden Başkan Aktaş, "Biz her yıl olduğu gibi yine ramazanın ruhuna uygun olarak burada misafirler ağırlamaya çalışıyoruz. Sedat Uçan da İnegöl'ün çok yakinen tanıdığı ve sevdiği bir sanatçımız. Ben kendisine çok teşekkür ediyorum. Ama şunu özellikle ifade etmek istiyorum; bu günler gerçekten rahmet ayı, bereket ayı, dua ayı. O yüzden bu ülkenin birliği, dirliği ve beraberliği için çok dua edin. Buna şiddetle ihtiyacımız var. Çünkü başka coğrafyalarda olduğu gibi bizi de bu manada bölmeye ve bozmaya çalışıyorlar. Ama asla cenabı Allah bunlara müsaade etmeyecek ve asla bunu geçekleştiremeyecekler" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sedat Uçan Konserine Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement