Seferihisar Belediyesi Yol Yapım Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Emlak

Seferihisar Belediyesi Yol Yapım Çalışmalarını Sürdürüyor

Seferihisar Belediyesi Yol Yapım Çalışmalarını Sürdürüyor

Seferihisar Belediyesi, ilçe genelindeki pek çok sokakta başlattığı yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, alt yapısı bütünüyle yenilenen Turabiye Mahallesi'nde yol yapım çalışmalarına start verdi. Kayalar Mahallesi'nde de yol onarım çalışmalarının yanı sıra, sokaklara kilit parke taşı döşenmeye başlandı.

31.05.2023 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seferihisar Belediyesi, ilgili kurumlarla iş birliği içerisinde ilçe genelindeki pek çok sokakta başlattığı yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, alt yapısı bütünüyle yenilenen Turabiye Mahallesi'nde yol yapım çalışmalarına start verdi. Bu kapsamda mahallede yürütülen çalışmalarla bölgeye doğal gaz hattı, İZSU ekiplerince içme suyu hattı döşenirken, Türk Telekom ekipleri tarafından da telefon ve internet alt yapıları yenilendi. Alt yapısı yenilenmeye devam eden sokaklarda vakit kaybetmeksizin üst yapı çalışmalarına başlayan Seferihisar Belediyesi, yol yapım ve onarım çalışmalarını hızlandırdı. Kayalar Mahallesi'nde de yol onarım çalışmalarının yanı sıra, sokaklara kilit parke taşı döşenmeye başlandı.

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, bölge halkının yapımı için taleplerini dile getirdiği yol çalışmalarının kısa süre içinde tamamlanacağının müjdesini vererek, "Vatandaşlarımızın uzun bir süredir beklediği üst yapı çalışmalarını, çok kısa süre içerisinde tamamlayacağız. Sokak ve caddelerimiz, sağlıklı alt yapısı ve modern görünümü ile Türkiye'nin turizm başkentlerinden biri olan Seferihisar'a yakışan bir görünüme kavuşacak" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Emlak Seferihisar Belediyesi Yol Yapım Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Özer Muhacir: İYİDE SEFERİHİSAR YAPILSIN GÜZEL PEKİ SIGAÇIK 192 193 194 SOKAKLAR NE OLCAK BURDA OTURANLAR İNSAN DEĞİLMİ BIRAK ASFALTI YOL YOK TOPRAK ARAZİ ARAÇLAR YOKUŞ YERLERİ ÇIKAMIYOR YAZIK BİR AVUÇ YERE HİZMET VERİLEMİYOR 1 0 Yanıtla
  • AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması
    00:12 AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması

    AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, 'İlk Evim Arsa' projesinde gelinen son durumu açıkladı. Önsay, müstakil ve müşterek arsalar için yapılan kura çekimlerinin tamamlandığını ve sözleşmelerin imzalanmaya başlandığını belirtti. Müstakil arsalar için çalışmaların devam ettiğini ve 2 ay içinde sözleşme imzalama aşamasına gelinmesi için hızla çalışıldığını ifade etti.

  • Battalgazi Belediye Başkanı Sosyal Konut İnşaatını İnceledi
    12:57 Battalgazi Belediye Başkanı Sosyal Konut İnşaatını İnceledi

    Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, sosyal konutların yapımına devam edildiği inşaat alanında incelemelerde bulundu. Taşkın, projenin ilerleyişi hakkında bilgi aldı ve vatandaşların daha sağlıklı ve konforlu yaşam şartlarına kavuşmalarını hedeflediklerini belirtti.

  • Burhaniye Belediyesi Altyapı Çalışmalarına Devam Ediyor
    12:53 Burhaniye Belediyesi Altyapı Çalışmalarına Devam Ediyor

    Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin çeşitli bölgelerinde altyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bahçelievler Mahallesi, Kocacami Mahallesi ve Öğretmenler Mahallesi'nde parke taşı döşeme, tamirat ve onarım çalışmaları yapılmaktadır.

  • Kuşadası'nda Kadınlar Denizi Mahallesi'nde Yol Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor
    09:10 Kuşadası'nda Kadınlar Denizi Mahallesi'nde Yol Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

    Kuşadası Belediyesi, Kadınlar Denizi Mahallesi'nde kilit parke taşı döşeme işlemi gerçekleştirerek yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

  • Mart Ayı Emlak Verileri Açıklandı
    18 Nis Mart Ayı Emlak Verileri Açıklandı

    Emlakjet, Türkiye geneline ilişkin mart ayı emlak verilerini yayımladı. Mart ayında konut arayanların yüzde 45'i kiralık, yüzde 55'i satılık konut aradı. Konut satışları mart ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 0,1 azalarak 105 bin 394 oldu. Yabancılara yapılan konut satışları yüzde 47,9 azalarak bin 778 olarak tespit edildi. Kira fiyatları ise illere göre farklılık gösterdi.

  • Balıkesir'de Mart Ayında 2 Bin 341 Konut Satıldı
    18 Nis Balıkesir'de Mart Ayında 2 Bin 341 Konut Satıldı

    Türkiye İstatistik Kurumu'nun verilerine göre, Balıkesir'de mart ayında 2 bin 341 konut satışı gerçekleşti. Türkiye genelinde ise mart ayında 105 bin 394 konut satıldı. İstanbul, en yüksek konut satışı ve paya sahip olan il oldu.

  • Rize'de bir evin balkonunda bulunan sepete mermi isabet etmesiyle ilgili inceleme başlatıldı
    18 Nis Rize'de bir evin balkonunda bulunan sepete mermi isabet etmesiyle ilgili inceleme başlatıldı

    Merkeze bağlı Yeniköy Mahallesi'ndeki bir apartmanın balkonunda bulunan sepete mermi isabet etmesi üzerine inceleme başlatıldı. Olayı fark eden ev sahibi, durumu polise bildirdi. Polis ekipleri olay yerine gelerek inceleme yaptı ve mermi çekirdeğini emniyete götürdü. Ev sahibi, balkonda oturamama korkusu yaşadığını ve insanları duyarlı olmaya çağırdı.


Advertisement