Son dakika haberleri: KAHRAMANMARAŞ Şehidin amcası Fırsat buldukça baba evine gelirdi - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberleri: KAHRAMANMARAŞ Şehidin amcası Fırsat buldukça baba evine gelirdi

Son dakika gündem haberine göre Şehidin amcası Fırsat buldukça baba evine gelirdiBİTLİS'teki helikopter kazasında şehit olan Topçu Astsubay Üstçavuş Nazmi Yılmaz'ın (28), Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesindeki baba ocağında taziyeleri kabul eden amcası Hikmet Yılmaz, yeğenin fırsat buldukça baba evini ziyaret ettiğini belirtti.

05.03.2021 15:46  Güncelleme: 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehidin amcası Fırsat buldukça baba evine gelirdi

BİTLİS'teki helikopter kazasında şehit olan Topçu Astsubay Üstçavuş Nazmi Yılmaz'ın (28), Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesindeki baba ocağında taziyeleri kabul eden amcası Hikmet Yılmaz, yeğenin fırsat buldukça baba evini ziyaret ettiğini belirtti. Yılmaz, En son bir ay önce baba evine geldi, tayinini bekliyordu dedi.

Bitlis'in Tatvan ilçesinde dün kaza kırıma uğrayan helikopterde şehit olan 11 askerden Topçu Astsubay Kıdemli Çavuş Nazmi Yılmaz'ın Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesine bağlı Kuşkayası Mahallesi'nde yaşayan amcası Hikmet Yılmaz, yeğeninin fırsat buldukça baba evini ziyaret ettiğini ifade etti. Yeğenin tayin beklediğini belirten Hikmet Yılmaz, 'Göreve 2014 yılında başlamıştı. Vakit buldukça hep baba evine geliyordu. 2019 yılında evlenmişti, 8 aylık bir erkek çocuğu vardı. Kendisi tayinin almak istiyordu. Bitlis, Van, Muş taraflarından sürekli keşifler yapardı. Her zaman gelirdi. Ama bu defa gelemedi' dedi.

Elif- Tayfur Yılmaz çiftinin 1'i polis, 3 çocuğundan en büyüğü olan şehit Nazmi Yılmaz'ın 2 yıl önce Gizem Yılmaz ile hayatını birleştirdiği ve Tayfur adında 8 aylık oğulları olduğu belirtildi.

Nazmi Yılmaz, yarın Afşin'de Kuşkayası Köyü İlkokulu bahçesinde düzenlenecek törenle toprağa verilecek.

Son dakika haberleri: KAHRAMANMARAŞ Şehidin amcası Fırsat buldukça baba evine gelirdi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son dakika haberleri: KAHRAMANMARAŞ Şehidin amcası Fırsat buldukça baba evine gelirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement