Şehidin Çocukları Babalarını Asker Selamıyla Uğurladı - Son Dakika
Güncel

Şehidin Çocukları Babalarını Asker Selamıyla Uğurladı

Şehidin çocukları babalarını asker selamıyla uğurladı Bursalı şehidin cenazesi baba ocağına getirildi Şehidin anne ve babası ayakta durmakta güçlük çekerken, çocukları babalarının kepini taktıBURSA - Şırnak'ta şehit olan Uzman Çavuş Ünal Olgun'un cenazesi Bursa'daki baba ocağına getirildi.

13.11.2018 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehidin çocukları babalarını asker selamıyla uğurladı

Bursalı şehidin cenazesi baba ocağına getirildi

Şehidin anne ve babası ayakta durmakta güçlük çekerken, çocukları babalarının kepini taktı

BURSA - Şırnak'ta şehit olan Uzman Çavuş Ünal Olgun'un cenazesi Bursa'daki baba ocağına getirildi.

PKK'lı teröristlere yönelik operasyonların sürdüğü Gabar dağında 2 asker şehit oldu. Şehit olan askerlerden 24 yaşındaki Uzman Çavuş Ünal Olgun'un na'şı memleketi olan Bursa'nın Gürsu ilçesine getirildi. Şehidin cenazesi İstiklal Mahallesi Aşık Veysel Caddesi'ndeki evine getirildi. 2 çocuk babası Ünal Olgun'un şahadete eriştiği gün babaannesi Suna Olgun da vefat etmişti.

Şehidin annesi Güleser, babası Asım Olgun ayakta durmakta güçlük çekti. Eşi Ceylan Olgun ise hayat arkadaşının tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Şehidin yakınlarından fenalık geçirenler oldu. Görev yeri Bingöl'den geçici görevle Şırnak'a giden Uzman Çavuş Ünal Olgun'un 3 yaşında Mesut ve 5 yaşında Ceren isminde çocukları babalarının kepini taktı. Şehit, Gürsu Merkez Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Gürsu Mezarlığı'na defnedilecek.

Şehidin Çocukları Babalarını Asker Selamıyla Uğurladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehidin Çocukları Babalarını Asker Selamıyla Uğurladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement