Şehidin İkiz Çocukları 6 Yıl Sonra Hayallerine Kavuştu - Son Dakika
Güncel

Şehidin İkiz Çocukları 6 Yıl Sonra Hayallerine Kavuştu

VAN'ın Başkale İlçesi Gedikbaşı Köyü yakınlarında 2011 yılında yol kontrolü yapan askerlere PKK'lı teröristlerce yapılan bombalı ve uzun namlulu silahlı saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Sağ'ın 11 yaşındaki ikiz çocukları Ali Yasin ve Arda Muammer'in hayali 6 yıl sonra gerçek oldu.

03.08.2017 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

VAN'ın Başkale İlçesi Gedikbaşı Köyü yakınlarında 2011 yılında yol kontrolü yapan askerlere PKK'lı teröristlerce yapılan bombalı ve uzun namlulu silahlı saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Sağ'ın 11 yaşındaki ikiz çocukları Ali Yasin ve Arda Muammer'in hayali 6 yıl sonra gerçek oldu. İkiz kardeşler 'Babam şehit olmasaydı konserine götürecekti' dedikleri şarkıcı Gürkan Demirez ile bir araya gelerek büyük sevinç yaşadı.

Şehidin ikiz çocukları Ali Yasin ve Arda Muammer Sağ, tramvayda tanıştıkları otomobil tutkunu bir grubun başkanı Samet Betimen'e, 'Babam şehit olmasaydı, bizi Gürkan Demirez konserine götürecekti' demeleri üzerine bir organizasyon gerçekleştirildi. Bir alışveriş merkezinin otoparkında Gürkan Demirez konseri düzenlendi. Konserde sahneye çıkan çocuklara ilk olarak Atiker Konyaspor futbol takımı futbolcuları tarafından imzalı formalar hediye edildi. İkiz kardeşler daha sonra çok sevdikleri şarkıcı Gürkan Demirez ile bir araya geldi. Mutlulukları gözlerinden okunan çocuklar Demirez ile fotoğraf çektirdi. İkiz kardeşler, 'Çok mutluyuz. Babamız şehit olmasaydı birlikte Gürkan Demirez konserine gidecektik. Gürkan Demirez'i çok seviyoruz' dedi. Sanatçı Gürkan Demirez ise, 'Bu vatan için şehit olan askerimize, polisimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bu çocuklar bizlere emanet. Karşılıksız ne gerekiyorsa bütün etkinliklere gelirim. Şehitler ölmez vatan bölünmez" dedi. - Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehidin İkiz Çocukları 6 Yıl Sonra Hayallerine Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement