Şehidin Kardeşi Vedat Sekin: Acımız Büyük Ama Gururumuz Daha Büyük - Son Dakika
Güncel

Şehidin Kardeşi Vedat Sekin: Acımız Büyük Ama Gururumuz Daha Büyük

Şehidin Kardeşi Vedat Sekin: Acımız Büyük Ama Gururumuz Daha Büyük

Izmir Adliyesi'ne düzenlenen terör saldırısında, teröristlere karşı kahramanca çaprışarak şehit düşen polis memuru Fethi Sekin'in memleketi Elazığ'daki taziyesi devam ediyor.

09.01.2017 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Izmir Adliyesi'ne düzenlenen terör saldırısında, teröristlere karşı kahramanca çaprışarak şehit düşen polis memuru Fethi Sekin'in memleketi Elazığ'daki taziyesi devam ediyor. Şehit polisin kardeşi Vedat Sekin, destek için arayan ve gelen herkese teşekkür ederek, "Acımız büyük ama gururumuz daha büyük" dedi.

Elazığ merkezdeki Olgunlar Mahallesi'ndeki Beyzade Camii Taziye Evi'nde kurulan taziyede, şehit polis Fethi Sekin'in büyük boy bir fotoğrafı ve "Şehit Kahraman Fethi Sekin", "Rahat uyu Türkiyem" ve Kahramanlar bitmez, vatan bölünmez" yazılı bir afiş asıldığı görüldü. Elazığ merkez ve çevre illerden bir çok devlet adamı, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile vatandaşlar her gün taziye evine gelerek şehit polisin yakınlarına başsağlığı dileğinde bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım başta olmak üzere çok sayıda devlet büyüğünün kendilerini arayarak taziye dileğinde bulunduğunu anlatan şehit polisin kardeşi Vedat Sekin, büyük acı içerisinde ancak onurlu ve gururlu olduğunu belirterek, "Cumhurbaşkanımız aradı, Başbakanımız aradı, bakanlarımız aradı. Hepsinden Allah razı olsun. Devlet gerçekten yanımızda. Bunu çok güzel bir şekilde hissettiriyorlar bizlere. Bu gurur hepimizin. Sadece benim, ailemin değil. Bütün Türkiye'nin gururu. Hepimizin kahramanıydı. Onun için dik duruyoruz, eğilmiyoruz. Bu ülkeyi bölemeyeceklerini söylemeye çalışıyoruz. Acımız büyük ama gururumuz daha fazla. Çocuklarla ilgili çok fazla talep geldi. Onları aile içerisinde değerlendirip en güzel kararı vereceğiz. Zaten devlet yanımızda. Her şekilde devlet yanımızda olduğu için bundan hiçbir şüphem yok" dedi.

AĞAR'DAN ŞEHİT EŞİNE TAZİYE TELEFONU

Kadınlar için de aynı caminin kadınlar mescidi ve Kuran Kursu'nda taziyeler kabul edildi. Burada taziyeleri kabul eden şehidin eşi Rabia Sekin, eşi ile ilgili gazetecilere konuşmadı. Ancak İçişleri Eski Bakanı ve Elazığlı siyasetçi Mehmet Ağar da şehidin eşi Rabia Sekin'i telefonla arayarak taziye dileklerini iletti. Ağar ile telefonda konuşan şehidin eşi Rabia Sekin, "Eşimle gurur duyuyorum. Acımız çok büyük. Çocuklarım babasız kaldı, yoksa vatan sağolsun" ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehidin Kardeşi Vedat Sekin: Acımız Büyük Ama Gururumuz Daha Büyük - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Özgür Karabat:
    15:20 Özgür Karabat: "İşinize Gelince Faiz Haram Diyorsunuz. Çiftçiden Alınca mı Helal Oluyor?"

    CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, AKP'nin çiftçilere verilen Çiftçi Destek Kredilerini esnek faize çevirdiğini ve çiftçilerin yüksek faizle mağdur olduğunu belirtti. Karabat, AKP'nin çiftçilere yönelik tutarsız politikalarını eleştirdi.

  • Amasya'da durdurulan tırda 40 kaçak göçmen bulundu
    15:20 Amasya'da durdurulan tırda 40 kaçak göçmen bulundu

    Amasya'da polis tarafından durdurulan mercimek yüklü tırdan Afganistan uyruklu 40 kaçak göçmen çıktı. Tırın sürücüsü gözaltına alındı.

  • İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, Havza'da destek istedi
    15:19 İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, Havza'da destek istedi

    İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, Samsun'un Havza ilçesinde İYİ Parti Havza Belediye Başkan adayı Safi Gökçe ile birlikte esnaf ziyaretinde bulunarak, 31 Mart seçimleri için destek istedi. Usta, seçimlerin yerel yönetimlerin performansının değerlendirileceği bir hesap görme günü olduğunu belirterek, Havza'da yapılan anketlerde adayları Safi Gökçe'nin Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayıyla başa baş gittiğini söyledi ve hemşehrilerinin tercihinin İYİ Parti'den yana olacağına inandığını ifade etti.

  • Kars'ta Silah Ticareti Operasyonu: 2 Silah Ele Geçirildi, 2 Şüpheli Gözaltına Alındı
    15:15 Kars'ta Silah Ticareti Operasyonu: 2 Silah Ele Geçirildi, 2 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Kars'ta yasa dışı silah ticaretini engellemek amacıyla düzenlenen operasyonda, biri tam otomatik uzun namlulu olmak üzere 2 silah ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, M.S.C. (35) ve M.M.Y. (30) isimli şüpheliler gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramada, yasa dışı üretim olan uzun namlulu tam otomatik silah ile av tüfeği, şarjör ve 45 fişek ele geçirildi.

  • Şırnak Belediyesi Filosuna 4 Yeni Araç Ekledi
    15:15 Şırnak Belediyesi Filosuna 4 Yeni Araç Ekledi

    Şırnak Belediyesi, 2 arazöz, kamyon ve kanal görüntüleme aracı minibüsünü filosuna kattı. Belediye Başkanı Mehmet Yarka, araçları inceledi. Yarka, halka daha kaliteli hizmet verebilmek için filolarına 4 yeni araç kazandırdıklarını söyledi. Şırnak Belediyesi'nin araç sayısı 140'a yükseldi.


Advertisement