Şehir Dersleri Başladı - Son Dakika
Güncel

Şehir Dersleri Başladı

Şehir Dersleri Başladı

"Şehir Dersleri" projesi kapsamında ilk ders yapıldı. İlk derste "Kent Estetiği" ile "Şehir ve Medeniyet" konuları işlendi.

23.11.2015 14:12  Güncelleme: 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenler Belediyesi Şehir Düşünce Merkezi ile ÖNDER İmam Hatip Okulları Mezunları Ve Mensupları Derneği'nin Türkiye genelinde okuyan İmam Hatip öğrencilerine ve üniversite öğrencilerine, kentleşme ve şehir bilinci oluşmasını sağlamak için ortaklaşa düzenlediği "Şehir Dersleri"nde eğitimler başladı.

Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşen "Şehir Dersleri"nin ilkinde Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Taşçı ve Marmara Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Aynur Can, "Kent Estetiği" ile "Şehir ve Medeniyet" konularında öğrencileri aydınlattı.

ŞEHRİ TÜM YÖNLERİYLE ÖĞRENECEKLER

Eğitimler kapsamında; "Şehir Tarihi", "Kent Ütopyaları" , "Şehir, Din, Sanat", "Şehir Yönetimi ve Küresel Şehirler", "Şehircilikte Yeni Yaklaşımlar", "Şehir Sosyolojisi", "Kentsel Mimari ve Toplum", "Şehir, Çevre ve Ekoloji" ve "Şehir ve Göçmen Algısı" konularında dersler verilecek. Toplamda 6 hafta sürecek eğitimlerin ardından "Medeniyet ve Şehir Bilinci Sempozyumu" yapılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şehir Dersleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement