"Şehir dışına çıkıyorum" diyen adam, sevgilisine düğün yaparken karısına yakalandı - Son Dakika
Dünya

"Şehir dışına çıkıyorum" diyen adam, sevgilisine düğün yaparken karısına yakalandı

Afrika ülkesi Zambiya'da "Şehir dışına gidiyorum" diyerek evden çıkan adam, yasak aşk yaşadığı kadına düğün yaparken karısına yakalandı.

14.10.2020 16:19  Güncelleme: 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zambiya'da Abraham Muyunda isimli adam sabah evden çıkarken eşine iş gereği şehir dışına çıkacağını ve birkaç gün gelemeyeceğini söyledi.

"O ADAM BENİM KOCAM"

Abraham, evden çıkıp sevgilisi ile nikah töreninin yapılacağı kiliseye sırtında bebeği ile gitti. Abraham'ın eşinin kulağına sevgilisi ile nikah töreni yaptığı dedikoduları gelince, eşi koşarak kiliseye gitti. Kocası ve sevgilisini damatlık ve gelinlik içinde gören eşi, "Nikahı durdurun, orada duran adam benim kocam" diye bağırdı.

İYİ GEÇİNDİKLERİNİ SÖYLEDİ

Bir anda karısını karşısında gören Abraham yaşadığı şok nedeniyle ellerini yanaklarına götürdü. Gelin ise olay karşısında hiç tepki göstermedi. Abraham'ın eşi, ağır hakaretlerde bulunduktan sonra sinirli bir şekilde nikahı kıymakta olan papazın yanına doğru giderek, "Bu adam benim kocam. Boşanmadık" dedi. Kadın, kocası ile tartışmadığını, iyi geçindiklerini, böyle bir olayın neden meydana geldiğini bilmediğini söyledi.

HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILDI

Yerel kaynaklar, gelinin Abraham'ın evli olduğunu bildiği halde kendisi ile evlenmeyi kabul ettiğini açıklarken, devlet memuru olan Abraham hakkında yasak olan iki eşlilik suçundan soruşturma açılacağını ve suçlu bulunması durumunda yedi yıl hapis cezası alabileceğini söyledi.

"Şehir dışına çıkıyorum" diyen adam, sevgilisine düğün yaparken karısına yakalandı

Son Dakika Dünya 'Şehir dışına çıkıyorum' diyen adam, sevgilisine düğün yaparken karısına yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Ali-Veli: Düğün bitti buyurun cenaze namazına. :)) 55 1 Yanıtla
  • Harika_Kafa: krala bak 22 6 Yanıtla
  • tunç06: AL GÖTÜR İKİSİNİ DE BESLE.. 2 0 Yanıtla
  • Ogün: Şimdi ne oldu adam 7 yıl ceza alacak artı memurluktan atılacak ne sana faydası var ne diğerine 0 0 Yanıtla
  • ali evlenirse: güllüde gelin olur 0 0 Yanıtla
  • Marziman : Aferin adama helal olsun 0 0 Yanıtla
  • Acar mert: ikinci eş adayı seviyorsa gayri resmi evlenebilir ama resmiyette ilk eşinin evliliği geçerlidir çocukları olursa babasının soyadı nı taşır 0 0 Yanıtla
  • Edebiyatsız : kafaya bak bee 0 0 Yanıtla
  • A: OHAAAA. O KADAR DAVETLI VAR ONLARDAN HICBIRI BILMIYOR MUYDUKİ EVLI OLDUGUNU DEMEKKI HEPSI KIZ TARAFI :))))))) 0 0 Yanıtla
  • EROL: Yemin ediyorum kesin bu TÜRKİYE de uzun süre kalmıştır. Afrikalıların kafa çalışmaz bu kurnazlığı anca TÜRKİYE de görüp öğrenir :) 0 0 Yanıtla
  • Paris'teki İran Konsolosluğunda İntihar Saldırısı Tehdidi
    15:38 Paris'teki İran Konsolosluğunda İntihar Saldırısı Tehdidi

    Paris'teki İran konsolosluğunda bir adamın intihar yeleği ile kendini patlatma tehdidinde bulunduğu bildirildi. Şahısın, patlayıcı bir kemer ve el bombasına benzeyen bir cisimle donatıldığı ve binada barikat kurduğu belirtildi. Fransız başkentinin 16. bölgesinde bulunan konsolosluk binası ve çevresi güvenlik önlemi olarak kapatıldı, halk tahliye edildi. Şehrin Metro Hattı 6 da kesintiye uğratıldı.

  • UCLG Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kosta Rika'da düzenlenen toplantıya başkanlık etti
    15:37 UCLG Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kosta Rika'da düzenlenen toplantıya başkanlık etti

    Dünya Belediyeler Birliği Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kosta Rika'da düzenlenen UCLG Ana Tüzük Komitesi Toplantısı'na başkanlık etti. Başkan Altay, toplantıda Gazze'nin ve mazlum coğrafyalarda sıkıntı çeken Müslüman kardeşlerin haklarını savunduğunu belirtti.

  • İran'a İsrail saldırısı sonrası petrol ve altın fiyatları yükseldi
    14:37 İran'a İsrail saldırısı sonrası petrol ve altın fiyatları yükseldi

    ABD’li yetkililerin bir İsrail füzesinin İran’ı vurduğunu açıklamasının ardından, petrol ve altın fiyatlarında yükseliş oldu. İsrail saldırısının haberi duyulunca, Brent ham petrolünün varil fiyatı 90 doların üzerine çıktı; daha sonra İran saldırının önemli olmadığını söyleyince biraz geriledi. Altının ons fiyatı bir ara rekora yaklaşırken, daha sonra 2400 doların altına düştü. Orta Doğu’daki gerilimin tırmanmasının petrol sevkiyatını aksatabileceğinden korkuluyor.


Advertisement