Şehit Aileleri'nden Kaymakam Bağcı'ya Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Şehit Aileleri'nden Kaymakam Bağcı'ya Veda Yemeği

Şehit Aileleri\'nden Kaymakam Bağcı\'ya Veda Yemeği

Antalya Vali Yardımcılığı görevine atanan Konya'nın Ereğli İlçe Kaymakamı Hasan Bağcı'ya Ereğli Şehit Aileleri Derneği tarafından veda yemeği verildi.

15.08.2013 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Vali Yardımcılığı görevine atanan Konya'nın Ereğli İlçe Kaymakamı Hasan Bağcı'ya Ereğli Şehit Aileleri Derneği tarafından veda yemeği verildi.

Ereğli Belediyesi Oğuz Ata Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen yemeğe Kaymakam Hasan Bağcı, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Ereğli Askerlik Şube Başkanı Ülker Garip, Ereğli Emniyet Müdür Yardımcısı Erdem Torlak, Ereğli Jandarma Komutanı İlker Karaalp, kamu kurum ve kuruluş amirleri ile şehit aileleri katıldı. Kaymakam Bağcı'nın göreve geldiği günden bugüne kadar her zaman şehit aileleri ile yakından ilgilendiğini ifade eden Ereğli Şehit Aileleri Derneği Başkanı Yılmaz Ertaştan, Bağcı'nın şehit ailelerinin dertleri ile dertlendiğini, sevinçleri ile sevindiğini söyleyerek, "Sayın Kaymakamımızın bu yakın ilgilerine teşekkür ediyor, yeni görev yerinde başarılar diliyorum" dedi.

Kaymakam Hasan Bağcı da, yoğun duygular yaşadığını ifade etti. Şehitlik mertebesinin hem manevi, hem de toplumsal bakış çerçevesinde çok kutsal bir mertebe olduğunu belirten Bağcı, "Şehitlerimiz ülkemizin kazanılmasında aktif rol üstlenerek ve üstlendikleri rol neticesinde de şehit olarak çok kutsal bir başarıya imza attılar. Türkiye Cumhuriyeti dün olduğu gibi, bugün de şehit ailelerinin yanındadır ve bundan sonra ki süreçte de yanında olacaktır. Şahsıma gösterdiğiniz ilgi, alaka ve nazik davetinize teşekkür ederim" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehit Aileleri'nden Kaymakam Bağcı'ya Veda Yemeği - Son Dakika


Advertisement