Şehit Aileleri ve Gaziler Piknikte Buluştu - Son Dakika
Kültür Sanat

Şehit Aileleri ve Gaziler Piknikte Buluştu

Afyonkarahisar'da şehit aileleri ve gaziler düzenlenen piknikte bir araya geldi.

30.07.2017 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'da şehit aileleri ve gaziler düzenlenen piknikte bir araya geldi.

Afyonkarahisar fuar alanında Alternatif Politikalar Merkezi ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi tarafından piknik düzenlendi.

Pikniğe Afyonkarahisar merkez ve ilçelerinden şehit aileleri, gaziler ve yakınları katıldı.

Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, son iki yılda Türkiye'de çok fazla canın yandığını, insanların morallerinin bozulduğunu ifade etti.

Şehit aileleri ve gazileri bir araya getirmek, moral sağlamak istedikleri için böylesi bir organizasyon yaptıklarını dile getiren Kumartaşlı, şunları kaydetti:

"Etkinliğimize Afyonkarahisar merkez ve ilçelerinden yaklaşık 400 kişi katıldı. Hepsi bir araya gelmekten çok memnun oldu. Televizyonları her açtığımızda acılarımız yenileniyor, hiç olmazsa böyle bir atmosferde kısa bir sürede olsa açılarımızdan uzaklaştığımız için, mutluyuz. Kendilerine teşekkür ediyoruz."

Alternatif Politikalar Merkezi Başkanı Mahmut Koçak da şehit ailelerinin acılarını dindirmenin mümkün olmadığını ama en azından bir nebze merhem olmak istediklerini belirterek, şunları söyledi:

"Onun için bu tür etkinliklere her zaman yer veriyoruz. Türkiye genelinde de etkinlikler yapıyoruz. Güneydoğu'daki 22 ilde şehit yakınlarını, gazileri, korucuları ve ailelerini ziyaret ettik. Sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştiriyoruz. Bu tür etkinliklere devam ederek, bizim için şehitlerimizin emaneti olan ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Şehit Aileleri ve Gaziler Piknikte Buluştu - Son Dakika


Advertisement