Şehit Aileleri ve Muhtarlarla Bayramlaşma - Son Dakika
Politika

Şehit Aileleri ve Muhtarlarla Bayramlaşma

Şehit Aileleri ve Muhtarlarla Bayramlaşma

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kurban Bayramı’nın ikinci gününde muhtarlar ve şehit aileleri ile bir araya gelerek bayramlaştı.

04.09.2017 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kurban Bayramı'nın ikinci gününde muhtarlar ve şehit aileleri ile bir araya gelerek bayramlaştı. Muhtarların demokrasinin gerçek temsilcileri olduğunu ifade eden Başkan Gürkan, şehit ailelerinin de bayramını kutlayarak, "Onlar bu vatan uğruna canını feda eden kahramanlarımız; ruhları şad mekanları cennet olsun" dedi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kurban Bayramı'nın ikinci gününde ilk olarak CHP İl Başkanlığı'nda düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. Burada partililerle bayramlaşan Gürkan, daha sonra geleneği bozmayarak muhtarlarla bir araya geldi. Edirne Belediyesi Protokol Evi'nde düzenlenen bayramlaşma programına İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Geçmiş, Edirne Belediye Başkanı Yardımcısı Selçuk Çakır ile muhtarlar katıldı.

Muhtarların demokrasinin gerçek temsilcisi olduğunu vurgulayan Gürkan, "Bayramlar, birlik ve beraberliğin en güzel örneğidir. Bizde her bayram olduğu gibi birlik ve beraberlik duygusu içerisinde muhtarlarımızla bir araya geldik. Hepimiz Edirne'ye hizmet etmek için çalışıyoruz. Bütün gayemiz yaşadığımız kentin daha temiz, daha yaşanabilir olması. Kendilerine Edirne'ye verdikleri hizmetten dolayı teşekkür ediyor, bayramlarını bir kez daha kutluyorum" dedi.

Edirne'de merkezde görev yapan muhtarlar da Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın bayramını kutlayarak, gösterdiği nezaketten dolayı kendisine teşekkür etti.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan daha sonra eşi Esra Gürkan ile birlikte Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne giderek, şehit aileleri ile bir araya geldi. Şehit ailelerinin bayramlarını kutlayan Gürkan, "Biliyorum, her bayram olduğu gibi bu bayram da yüreğiniz buruk. Onlar bu vatan uğruna canını hiç düşünmeden feda eden kahramanlarımız. Onlara çok şey borçluyuz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Sizler, şehitlerimizin bizlere emanetisiniz. Bayramınız kutlu olsun" ifadelerine yer verdi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Şehit Aileleri ve Muhtarlarla Bayramlaşma - Son Dakika


Advertisement