Şehit Ailelerinden Belediye Başkanı Akdoğan'a Teşekkür - Son Dakika
Güncel

Şehit Ailelerinden Belediye Başkanı Akdoğan'a Teşekkür

Şehit Ailelerinden Belediye Başkanı Akdoğan\'a Teşekkür

Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir ve biraberindekiler, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı ziyaret etti.

02.10.2013 09:39  Güncelleme: 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a şehit ailelerine olan desteğinden ve şehit aileleri için düzenlenen Konya gezisine katkılarından dolayı  teşekkür 

etti.

Ziyarete, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir, Başkan Yardımcısı Bayram Kayahan, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Tektaş, Ali Eren, İsmail Karagöz, Mustafa Şengül, Ali Aksoy, Şehit Babası İsmail Yenel, Kenan Özcan katıldı.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın her zaman yanlarında olduğuna değinen Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir; "Bugüne kadar ne ihtiyacımız varsa bize destek oldunuz. Bize olan yardımlarınız, ilginiz ve alakanız için dernek üyeleri ve şehit ailelerimiz adına teşekkür ediyoruz. Konya iline düzenlemiş olduğumuz gezi için bizlere sağlamış olduğunuz katkılardan ve derneğimize vermiş olduğu maddi, manevi desteklerinden dolayı Başkanımız  Sayın Faruk Akdoğan'a teşekkür ediyoruz" dedi.

Niğde Haber

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Sizler bizim başımızın tacısınız, bizim için çok değerlisiniz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz. Bu memleket bizim, insanımız bizim insanımız" şeklinde konuştu.

Niğde Haber

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şehit Ailelerinden Belediye Başkanı Akdoğan'a Teşekkür - Son Dakika

  • Antakya'da Otomobilin Motor Bölümüne Sıkışan Kedi Yavrusu Kurtarıldı
    18:24 Antakya'da Otomobilin Motor Bölümüne Sıkışan Kedi Yavrusu Kurtarıldı

    Hatay'ın Antakya ilçesinde park halindeki bir otomobilin motor bölümüne sıkışan kedi yavrusu, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Kedi yavrusu, yapılan kontrollerin ardından doğal ortamına bırakıldı.

  • Mersin Mezitli'de Narenciye Balı Hasat Etkinliği Gerçekleştirildi
    18:23 Mersin Mezitli'de Narenciye Balı Hasat Etkinliği Gerçekleştirildi

    Mersin'in Mezitli ilçesinde bulunan kovanlarda üretilen narenciye balının sağımı için hasat etkinliği düzenlendi. Vali Ali Hamza Pehlivan'ın da katıldığı etkinlikte, Mersin'in Türkiye genelinde arı kovanı sayısıyla 4. sırada yer aldığı ve yıllık yaklaşık 115 bin ton bal üretiminin 3 bin 500 tonunun burada gerçekleştirildiği belirtildi.

  • Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi
    18:18 Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi

    Adana'nın Çukurova ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığınca farklı illerde yapılan açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Alman Kalkınma Bankasınca, Avrupa Birliği'nin (AB) desteğiyle yürütülen 'Korunmasız Gençlerin Daha İyi ve Kapsayıcı Spor ve Gençlik Altyapısı ile Güçlendirilmesi' projesi kapsamında 100. Yıl Mahallesi'nde yapılan tenis kortunda toplu açılış töreni düzenlendi.

  • Ordu'da Ana Arı Yetiştiriciliği İçin Eğitimler Düzenleniyor
    18:14 Ordu'da Ana Arı Yetiştiriciliği İçin Eğitimler Düzenleniyor

    Tarım ve Orman Bakanlığı'nın talimatnamesi kapsamında Ordu'da ana arı yetiştiriciliği kursu düzenleniyor. Eğitimde, koloni bireyleri tanıma, üretim yöntemleri, kalite kontrolü gibi konular ele alınacak. Başarılı olan kursiyerlere sertifika verilecek.

  • Tarım ve Orman Bakanı: Türk savunma sanayimizin ürettiği İHA'lar ve helikopterler orman yangınlarına güç veriyor
    18:13 Tarım ve Orman Bakanı: Türk savunma sanayimizin ürettiği İHA'lar ve helikopterler orman yangınlarına güç veriyor

    Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türk savunma sanayisinin ürettiği Bayraktar TB2 ve Aksungur İHA'lar ile T-70 NEFES helikopterlerinin orman yangınlarıyla mücadelede önemli bir güç olduğunu belirtti. Yumaklı, Türkiye'nin iklim değişikliğinden en çok etkilenen ülkelerden biri olduğunu ve orman yangınlarıyla daha çok mücadele edileceğini söyledi. Ayrıca, orman teşkilatının teknoloji odaklı mücadelede önemli bir aşamaya geldiğini vurguladı.


Advertisement