Şehit Annelerinden Mehmetçiklere Anneler Günü Sürprizi - Son Dakika
Güncel

Şehit Annelerinden Mehmetçiklere Anneler Günü Sürprizi

Şehit Annelerinden Mehmetçiklere Anneler Günü Sürprizi

Konya’nın Beyşehir ilçesinde yaşayan şehit anneleri ve gazi eşleri İlçe Jandarma Komutanlığı’nda vatani görevini yapan Mehmetçikler’e, Anneler Günü nedeniyle sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

11.05.2014 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Beyşehir ilçesinde yaşayan şehit anneleri ve gazi eşleri İlçe Jandarma Komutanlığı'nda vatani görevini yapan Mehmetçikler'e, Anneler Günü nedeniyle sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Türkiye Harp Malulü ve Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Beyşehir Temsilcisi Mehmet Gümüşkan ve beraberindeki şehit anneleri ile gazi ve eşleri, Anneler Günü münasebetiyle ziyaret ettikleri Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı'nda askerlik görevini yapan Mehmetçikleri yalnız bırakmadı. Şehit anneleri ve gazi eşleri, evlerinde yaptıkları ev yemekleri, pasta, tatlı ve börek tepsileriyle geldikleri Jandarma Komutanlığı'nda, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Özdemir ve teşkilat mensubu askerler tarafından çiçeklerle karşılandı.

Mehmetçik yemekhanesindeki masalarda Jandarma erleri ile birlikte oturan, sohbetler eden şehit anneleri, Mehmetçiklerin hem anne, hem de ev yemeği özlemini giderdi. Askerler ise sürpriz misafirlerine çay ve içecek ikramında bulundu.

Şehit annelerinin sürpriz ziyaret programına İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük ve Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da eşlik etti. Kaymakam Başıbüyük, şehit annelerinin Anneler Gününde kendilerine çok büyük bir sürpriz yaptıklarını dile getirerek, "Annelerimize çok çok teşekkür ediyorum. Buradaki annelerimizin bir kısmı gazilerimizin eşi, bir kısmı ise şehitlerimizin anneleri. Tabi, Anneler Günü deyince, annelerinden ayrı olan askerlerin durumu ayrı bir önem taşıyor. Şehit annelerimiz de, annelerinden ayrı olan, vatan hizmetinde bulunan çok kıymetli yavrularımızı ziyaret ettiler. Tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum" dedi.

Ziyarette, bazı şehit anneleri Mehmetçikler'e yaptıkları ev yemeklerinden kendi elleriyle yedirirken, sohbet esnasında zaman zaman bazı annelerin duygusal anlar yaşayarak gözyaşlarına hakim olamadığı gözlendi.

Ziyaretin sonunda vatani görevini Jandarma teşkilatında yapan Mehmetçikler ile şehit anneleri, gaziler ve eşleri ve komutanları günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. Mehmetçikler, kendilerini kışlada ziyaret eden şehit annelerini ellerini öptükten sonra çıkış noktasına kadar eşlik ederek uğurladı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Annelerinden Mehmetçiklere Anneler Günü Sürprizi - Son Dakika


Advertisement