Şehit Annesine Anlamlı Sürpriz - Son Dakika
Güncel

Şehit Annesine Anlamlı Sürpriz

Şırnak'ın İdil ilçesinde bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik operasyonda şehit olan özel harekat polisi Muzaffer Tufaner'in 1993-1995 yıllarında birlikte askerlik yaptığı silah arkadaşları, şehidin annesine Anneler Günü sürprizi yaptı.

14.05.2017 18:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın İdil ilçesinde bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik operasyonda şehit olan özel harekat polisi Muzaffer Tufaner'in 1993-1995 yıllarında birlikte askerlik yaptığı silah arkadaşları, şehidin annesine Anneler Günü sürprizi yaptı.

Şehit Tufaner ile 1993-1995 yılları arasında İstanbul 2. Özel Koruma Taburu'nda askerlik yapan 12 silah arkadaşı, Tufaner'in Yozgat'ın Yerköy ilçesine bağlı Saray köyünde yaşayan annesi Ayten Tufaner'i ziyaret etti.

Şehit için öğle vakti köy camisinde mevlit okutan silah arkadaşları, daha sonra Valilik tarafından şehit aileleri için düzenlenen pikniğe katıldı.

Şehidin annesi Ayten Tufaner, oğlunun arkadaşları tarafından böyle anlamlı bir günde ziyaret edilmekten dolayı çok mutlu olduğunu dile getirerek, "Oğlumun asker arkadaşları bu anlamlı günde beni yalnız bırakmadılar. Onlar benim evlatlarım, ben de onların anneleriyim. Ben onların hepsini Muzafferimin yerine koydum. Allah hepsinden razı olsun. Aldığım en güzel Anneler Günü hediyesi bu oldu." diye konuştu.

Şehidin asker arkadaşlarından Hakan Yılmaz da "Ayten annemiz bize şehit kardeşimizin emaneti. Bu emanete sahip çıkmak bizim boynumuzun borcu." dedi.

Şehit annesini yalnız bırakmamak için farklı şehirlerden gelen şehidin asker arkadaşlarına teşekkür eden Vali Kemal Yurtnaç da şunları kaydetti:

"Bu güzel kardeşlerimizin yaptığı ziyaret çok manidar. Bir annenin hayır duasını almak çok önemli. Bu gönlü güzel kardeşlerimiz birlikte askerlik yaptıkları ve sonrasında polislik görevinde şehit olan arkadaşlarının annesini kendi annelerinin yerine koymuş ve bu anlamlı günde onu yalnız bırakmamışlar. Ben bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum."

Şırnak'ın İdil ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda yaralanan Tufaner (43), kaldırıldığı hastanede 8 Mart 2016'da şehit düşmüştü.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehit Annesine Anlamlı Sürpriz - Son Dakika

  • Zonguldak'ta Otobüsten İnerken Yaralanan Kadın
    20:15 Zonguldak'ta Otobüsten İnerken Yaralanan Kadın

    Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir kadın, otobüsten inerken kıyafeti kapıya sıkışınca yere düşerek yaralandı. Ayşe D. isimli yolcu, halk otobüsünün hareket etmesiyle birlikte yere düştü. Diğer yolcuların haber vermesi üzerine sağlık ekipleri olay yerine gelerek Ayşe D.'ye müdahale etti. Yaralı kadın, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Sağlık Bakanı Koca:
    20:13 Sağlık Bakanı Koca: "18 Bin 597 Hekime Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulayıcı Sertifikası Verildi"

    Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul'da Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları Kılavuz ve Strateji Geliştirme Çalıştayı'na katıldı. Bugüne dek toplam 18 bin 597 adet geleneksel ve tamamlayıcı tıp uygulayıcı sertifikası verildiğini açıkladı. Bakan Koca, Emine Erdoğan'a geleneksel tıbbın simgesi "hayat ağacını" hediye etti.

  • Pamukkale Belediyesi tabelasına Türkiye Cumhuriyeti ibaresi eklendi
    20:13 Pamukkale Belediyesi tabelasına Türkiye Cumhuriyeti ibaresi eklendi

    Ali Rıza Ertemur'un Pamukkale Belediye Başkanı olarak göreve başlamasının ardından Pamukkale Belediyesi tabelasına 'Türkiye Cumhuriyeti' ibaresi eklendi. Türkiye'de bir dönem belediyelerden kaldırılan 'Türkiye Cumhuriyeti' ibaresi, Ali Rıza Ertemur ile Pamukkale Belediyesi'ne geri döndü.


Advertisement