Şehit Asker Deniz Akdeniz'e Galatasaray Formasyla Veda - Son Dakika
Spor

Şehit Asker Deniz Akdeniz'e Galatasaray Formasyla Veda

Helikopter kazasında şehit olan binbaşı Deniz Akdeniz'in naaşını görmeye gelen anne Ayşen Akdeniz, oğlunun tabutuna Galatasaray forması sererek ağladı.

14.10.2014 13:27  Güncelleme: 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçen gün Cengiz Topel Havaalanından kalkan askeri helikopterin Kartepe ilçesi Karaardıç mevkisine düşmesi sonucu şehit olan binbaşı Deniz Akdeniz'in naaşı yaşadığı yer olan Gölcük'e getirildi.

TABUTA GALATASARAY FORMASI SARILDI

Değirmendere Merkez Camisine getirilen naaşı görmeye gelen anne Ayşen Akdeniz, oğlunun tabutuna Galatasaray forması sererek ağladı.

TABUTA SARILARAK DEFALARCA ÖPTÜ

Ağıtlar yakan anne güçlükle teselli edilirken, şehidin eşi Suna Akdeniz ile bir ve 6 yaşındaki çocukları Sude ile Doruk da tabutun başına geldi. Oldukça bitkin olduğu gözlenen Suna Akdeniz, eşinin tabutuna sarılarak defalarca öptü.

KÜÇÜK SUDE'NİN YÜREK DAĞLAYAN SÖZLERİ

Olan bitenden habersiz babasının tabutuna yaslanan 6 yaşındaki Sude Akdeniz ise annesine babasının ne zaman eve geleceğini sorması yürekleri dağladı. Şehidin akrabaları gözyaşları içerisinde kalan ailesini teselli etmek için yanından ayrılmadı.

Şehit binbaşı Deniz Akdeniz, Değirmendere Merkez Camisinde öğle namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek.

Şehit Asker Deniz Akdeniz\'e Galatasaray Formasyla Veda
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Şehit Asker Deniz Akdeniz'e Galatasaray Formasyla Veda - Son Dakika


Advertisement