Şehit Astsubay Işık Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Şehit Astsubay Işık Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şehit Astsubay Işık son yolculuğuna uğurlandıİSTANBUL - Şırnak'ın Uludere ilçesi Bestler Dereler bölgesinde operasyonda teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Hüseyin Işık (32), İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı.

16.05.2017 05:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehit Astsubay Işık son yolculuğuna uğurlandı

İSTANBUL - Şırnak'ın Uludere ilçesi Bestler Dereler bölgesinde operasyonda teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Hüseyin Işık (32), İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı.

Şırnak'ta Bestler Dereler bölgesindeki operasyonda teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Hüseyin Işık'ın naaşı Şırnak'ta düzenlenen askeri törenin ardından uçakla Atatürk Havalimanına getirildi. Askeri cenaze aracına konularak Hadımköy'deki Merkez Camisine getirilen Işık'ın cenazesini burada babası Cengiz ve annesi Hatice Işık ile askeri görevliler tarafından karşılandı. Yakınları ve sevenleri Işık için gözyaşı döktü. Törene şehidin yakınlarının yanı sıra Maliye Bakanı Naci Ağbal, İstanbul Valisi Vasip Şahin, 1'inci Ordu Komutanı Orgeneral Musa Avsever, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, askeri yetkililer ve çok sayıda vatandaşlar katıldı. İlçe Müftüsü Bahri Şamat'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından bir süre top arabasında taşınan Şehit Işık'ın naaşı daha sonra Hadımköy Şehitliğinde toprağa verildi.

Törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanlığı ve Türk Silahlı Kuvvetleri çelenk gönderdi.

Şehit Astsubay Işık Son Yolculuğuna Uğurlandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Astsubay Işık Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika


Advertisement