Şehit Ateşi, Kırıkkale'nin Sulakyurt İlçesi'ne Düştü (2) - Son Dakika
Güncel

Şehit Ateşi, Kırıkkale'nin Sulakyurt İlçesi'ne Düştü (2)

Şehit Ateşi, Kırıkkale\'nin Sulakyurt İlçesi\'ne Düştü (2)

SULAKYURT'TAKİ EVİ BAYRAKLARLA DONATILDIŞehit Jandarma Astsubay Mehmet Yılmaz'ın Kırıkkale'nin Sulakyurt İlçesi Ayvatlı Köyü'ndeki evi Türk bayraklarıyla donatılırken, dedesi Bekir Yılmaz, gözyaşlarına boğuldu.

12.08.2017 18:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SULAKYURT'TAKİ EVİ BAYRAKLARLA DONATILDI

Şehit Jandarma Astsubay Mehmet Yılmaz'ın Kırıkkale'nin Sulakyurt İlçesi Ayvatlı Köyü'ndeki evi Türk bayraklarıyla donatılırken, dedesi Bekir Yılmaz, gözyaşlarına boğuldu.

Şehit Yılmaz'ın Ayvatlı Köyü'ndeki evinde Kuran-ı Kerim okutuldu. Kırıkkale Vali Yardımcısı Sait Özkoç, Keçiören Kaymakamı Uğur Bulut, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik ve çok sayıda kişi dede Bekir Yılmaz'a taziyede bulundu.

1 YIL ÖNCE EVLENMİŞTİ

Şehit Astsubay Çavuş Mehmet Yılmaz'ın eşi Kübra Yılmaz ile Ankara'da oturan annesi Hanım Yılmaz ve babası Yusuf Yılmaz'ın cenaze ile birlikte yarın Ayvatlı Köyü'ne geleceği belirtildi.

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE,

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Ateşi, Kırıkkale'nin Sulakyurt İlçesi'ne Düştü (2) - Son Dakika

  • Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu
    20:43 Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu

    Sinop'ta tedavi edildikten sonra doğaya salınan yılan kartalı, kadının üzerine hamle yapınca paniğe neden oldu. O anlar kameraya yansıdı. Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan tarafından doğaya bırakılan kartal, genç kadının üzerine hareket etti. Kadın panikle kaçarken çanta ile kendisini korumaya çalıştı. O anlar saniye saniye kameralara yansırken, kartal ise daha sonra ormana doğru uçtu.

  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2023 Yılı Faaliyet Raporu Açıklandı
    20:39 İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2023 Yılı Faaliyet Raporu Açıklandı

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, meclis toplantısında 2023 Yılı Faaliyet Raporu'nu açıkladı. İmamoğlu, yaptıkları yatırımları ve gerçekleştirdikleri transferleri paylaştı.


Advertisement