Şehit Emet Hatimlerle Yad Edildi - Son Dakika
Yerel

Şehit Emet Hatimlerle Yad Edildi

Şehit Emet Hatimlerle Yad Edildi

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde, geçtiğimiz Ocak ayında Diyarbakır’da görev yaparken şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Emet için hatim programı düzenlendi.

02.03.2016 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde, geçtiğimiz Ocak ayında Diyarbakır'da görev yaparken şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Emet için hatim programı düzenlendi.

Bolvadin Belediyesi ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi tarafından ortaklaşa düzenlenen hatim programı, şehit Emet' in evinin önünde gerçekleştirildi.

Programa Afyonkarahisar İl Garnizon Komutanı Tuğgeneral Gökhan İsmet Gülmez, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yusuf Kenan Topçu, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İlçe Kaymakamı Ayhan Akpay, Belediye Başkanı Fatih Kayacan, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaş, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı . Yemek ikramının da olduğu program okunan "Yasin-i Şerif ve Hatim Duası"nın ardından sona erdi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehit Emet Hatimlerle Yad Edildi - Son Dakika


Advertisement