Şehit Emniyet Müdür Yardımcısı Aydın'ı Yasa Boğdu - Son Dakika
Güncel

Şehit Emniyet Müdür Yardımcısı Aydın'ı Yasa Boğdu

Şehit Emniyet Müdür Yardımcısı Aydın\'ı Yasa Boğdu

Nazilli eski İlçe Emniyet Müdürü, Aydın eski Emniyet Müdür Yardımcısı 46 yaşındaki Atıf Şahin'in üç ay önce atandığı Bingöl'de uğradığı silahlı saldırıda şehit olması, eski görev yerlerindeki meslektaşlarını ve sevenlerini yasa boğdu.

10.10.2014 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli eski İlçe Emniyet Müdürü, Aydın eski Emniyet Müdür Yardımcısı 46 yaşındaki Atıf Şahin'in üç ay önce atandığı Bingöl'de uğradığı silahlı saldırıda şehit olması, eski görev yerlerindeki meslektaşlarını ve sevenlerini yasa boğdu.

Nazilli'de İlçe Emniyet Müdürü olarak görev yapan, özellikle sokak çocuklarının topluma kazandırılmasına yönelik çalışmalarıyla dikkati çeken Atıf Şahin, iki yıl önce Aydın İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine terfi etti. 17 Aralık 2013 tarihindeki rüşvet ve yolsuzluk olayının patlak vermesiyle polislere yönelik operasyonun Aydın ayağındaki birinci dalgada dönemin İl Emniyet Müdürü Ahmet Turan Temel görevden alındı. Temel'in yerine Aydın İl Emniyet Müdürü olarak Adnan Taştan atandı. Bu atamanın ardından da Aydın Emniyeti'nde 'revizyon' adı altında görev değişiklikleri ve tayinler oldu. Bu kapsamda, İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Atıf Şahin, Aydın Polis Meslek Yüksek Okulu'na görevlendirildi. Şahin 3 ay önce de Bingöl'e tayin edildi.

Evli ve 3 çocuk babası olan Emniyet Müdür Yardımcısı Şahin, dün gece Kobani protestoları sırasında yakılan yerleri gezerken uğradığı silahlı saldırıda komiser Hüseyin Hatipoğlu ile birlikte şehit oldu. Şahin'in şehit edilmesi daha önce görev yaptığı Aydın ve Nazilli'deki meslektaşları ve sevenlerini de yasa boğdu. Nazilli'de pek çok kişi sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki profiline şehit Şahin'in fotoğrafını koydu. Nazilli Şehit Aileleri Derneği Başkanı Jale Keskin de sosyal paylaşım sitesindeki sayfasından Şahin'in şehit edilmesinden duyduğu üzüntüyü dile getiren bir açıklama yaptı.

'PARALELCİ POLİS' SUÇLAMASI YAPILMIŞTI

Şahin'in Bingöl'e tayin olmasından iki ay sonra Ak Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, bir bölge gazetesine üç yıl önce trafikte yaşanan bir olayla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Paralel polisler bana suikast düzenledi" iddiasında bulunmuştu.

Milletvekili Kılınç, Aydın - Denizli karayolunda seyir halinde iken aracını sıkıştıran kişilerin kendisini kaza yapmaya zorladıklarını, 25 kilometrelik yolculuğu sırasında dört defa 155 Polis İmdat İhbar Hattı'nı, iki kez de Nazilli eski İlçe Emniyet Müdürü Atıf Şahin'i arayıp, yardım istediğini ancak müdahale edilmediği iddiasında bulunmuştu.

Milletvekili Kılınç, "Beni öldürüp kaza süsü vereceklerdi. 17 Aralık'tan sonra paralel yapının ulaştığı noktayı görünce, beni resmen öldürmek istedikleri gerçeğini şimdi daha net anladım" demişti.

Şehit Müdür Atıf Şahin ise tüm bu suçlamalara, "Güncel dolgu malzemesi hikayeler" diyerek cevap vermiş, hakkını kanuni yollardan arayacağını belirtmişti. - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Emniyet Müdür Yardımcısı Aydın'ı Yasa Boğdu - Son Dakika

  • Havza OSB'de Alan Genişlemesi İçin İnceleme Yapıldı
    18:37 Havza OSB'de Alan Genişlemesi İçin İnceleme Yapıldı

    Samsun Valisi Orhan Tavlı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş, AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Havza OSB'de alan genişlemesi yapılacak sahada inceleme gerçekleştirdi. Havza OSB'nin mevcut alanı 1 milyon metrekareden 10 milyon metrekareye çıkarıldı. Havza OSB, ülke ve bölge ekonomisine katkı sağlayacak.

  • Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Ramazan ayında seçim çalışmalarını sürdürüyor
    18:37 Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Ramazan ayında seçim çalışmalarını sürdürüyor

    Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Ramazan ayında seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Her gün bir iftar davetine katılan Fırıncıoğlu, mahalle ziyaretlerine teravih sonrası da devam ediyor.


Advertisement