Şehit Erdal Kama İlköğretim Okulun'da Yıl Sonu Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Şehit Erdal Kama İlköğretim Okulun'da Yıl Sonu Etkinliği

Andırın Şehit Erdal Kama İlköğretim Okulu yoğun bir katılımla yıl sonu etkinliği düzenledi.

10.06.2011 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Andırın Şehit Erdal Kama İlköğretim Okulu yoğun bir katılımla yıl sonu etkinliği düzenledi.

Okul Müdürü Gürkan Göçer, okul bahçesinde düzenledikleri etkinlikte, 312 öğrenciye 20 öğretmenle eğitim öğretim veriklerini ifade ederek, milli eğitimin amaçları ve ilkeleri doğrultusunda öğrencilerin akademik başarılarının artırma hassasiyeti yanında yeteneklerini ön plana çıkarma gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

2009-2010 eğitim öğretim yılında okullarından 4 Anadolu Öğretmen Lisesi, 9 Anadolu Lisesi , 3 Sağlık Meslek Lisesi, 1 Spor Lisesi, 1 Güzel Sanatlar Lisesi ve 8 Meslek Lisesine öğrenci yerleştirdiklerini bildiren Göçer, "Bu yıl vitrinimize Fen Lisesi de ekleyerek, başarılarımızın devamını temenni ediyorum" dedi.

Öğrenciler hazırladıkları skeçleri sunarken, veliler arasında yapılan yöresel halk oyunları yarışması büyük ilgi gördü. Türk halk müziği dinletisi ve halk oyunları gösterileri ile güzel dakikalar geçiren konuklar, yapılan çekilişle hediye de kazandılar. Çeyrek altın, bisiklet, halı ile birlikte 150 hediye sahiplerini buldu.

Etkinliğe, Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Ballı, hakim Onur Yerdelen, AK Parti Kahramanmaraş milletvekili adayı İdris Tezcan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Reşit Yağız, Yakup Dal, Öğretmenevi Müdürü Halil İbrahim Doğan da katıldı.

- KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şehit Erdal Kama İlköğretim Okulun'da Yıl Sonu Etkinliği - Son Dakika


Advertisement