Şehit Eşinin Ardından Bunları Yazdı - Son Dakika
Güncel

Şehit Eşinin Ardından Bunları Yazdı

Şehit Eşinin Ardından Bunları Yazdı

AĞRI'daki Tendürek Dağı Bölgesi'nde terör örgütü PKK'ya yönelik yapılan operasyon sırasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Özdemir'in eşi Ebru Özdemir'in, önceki gün eşini toprağa verdikten sonra bir sosyal paylaşım sitesinden paylaştığı yazı yürek yaktı.

29.05.2017 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AĞRI'daki Tendürek Dağı Bölgesi'nde terör örgütü PKK'ya yönelik yapılan operasyon sırasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Özdemir'in eşi Ebru Özdemir'in, önceki gün eşini toprağa verdikten sonra bir sosyal paylaşım sitesinden paylaştığı yazı yürek yaktı. Ebru Özdemir, şehit eşinin ardından "Şehidim sen rahat uyu güzel yüzlüm, yeşil gözlüm, boncuk gözlüm, seninle her zaman gurur duydum, gurur duyacağım" yazdı.

Doğubayazıt İlçesi Tendürek Dağı Bölgesi'nde terör örgütü PKK'ya yönelik yapılan operasyon sırasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Özdemir, önceki gün memleketi olan Samsun'un Terme İlçesi'ndeki Sakarlı Mahallesi'nde son yolculuğuna uğurlandı. 11 yıllık asker olan Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Özdemir ardında eşi Ebru ve çocukları 7 yaşındaki Burak ve 2 yaşındaki Kağan Özdemir'i bıraktı. Ebru Özdemir'in eşini toprağa verdikten sonra cenaze töreni ardından bir sosyal paylaşım sitesindeki hesabından yaptığı paylaşım ise yürek yaktı. Şehit eşinin "Canım hayat arkadaşım bitanem kuzumu bu gün sonsuzluğa uğurladım şehidim sen rahat uyu güzel yüzlüm yeşil gözlüm boncuk gözlüm seninle her zaman gurur duydum gurur duyacağım cennet kokulum ne kadarda sevenin varmış be yavrum herkesten Allah razı olsun hakkınızı helal edin dua edin şehidime" paylaşımı okuyanları duygulandırdı. Yakınları şehit eşinin bu paylaşımına başsağlığı mesajları yazdı.

- Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Eşinin Ardından Bunları Yazdı - Son Dakika


Advertisement