Şehit Halisdemir'in Kardeşi, Şehit Babasının Acısını Paylaştı - Son Dakika
Güncel

Şehit Halisdemir'in Kardeşi, Şehit Babasının Acısını Paylaştı

Şehit Halisdemir\'in Kardeşi, Şehit Babasının Acısını Paylaştı

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, 15 Temmuz gecesi gösterdiği kahramanlık ile adını unutulmazların arasına yazdıran Astsubay Ömer Halisdemir’in kardeşi Soner Halisdemir ile birlikte Şehit Yüksel Kapdan’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunarak acısını paylaştı.

26.01.2018 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, 15 Temmuz gecesi gösterdiği kahramanlık ile adını unutulmazların arasına yazdıran Astsubay Ömer Halisdemir'in kardeşi Soner Halisdemir ile birlikte Şehit Yüksel Kapdan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulunarak acısını paylaştı.

Soner Halisdemir'in Şehit Yüksel Kapdan'ın babasını teselli sözcükleri yürekleri dağladı. Şehit babasına Türk bayrağı ve Kur'an-ı Kerim hediye eden Halisdemir, "Oğlunu her özlediğinde Türk bayrağını koklayarak içine çek, oğlunun güzel kokusunu hissedeceksin. Eğer oğlun ile konuşmak istersen Kur'an-ı Kerim oku. Bu sefer can oğlunun sana sesleneceğini duyacaksın" dedi.

Şehit ailelerinin birbirlerini böylesine anlamlı bir şekilde kucaklayıp birbirlerine destek olması taziye ziyaretine gelen vatandaşları da duygulandırdı. Şehit annesiyle de konuşan Soner Halisdemir, "Benim annem, Ağabeyim Ömer Halisdemir şehit olduktan 6 ay sonra vefat etti. Ama annem için hiç üzülmedim, çünkü ağabeyim Ömer cennetin en güzel köşesinde annemizi bekliyor" ifadelerini kullandı.

Kapdan ailesi de Halisdemir'i oğulları gibi sımsıkı bağrına bastı. Belediye Başkanı İrfan Dinç de, "Şehitlerimizin geride bıraktığı her can bizlere emanettir" diyerek şehit yakınları ile kucaklaştı. - ÇANKIRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Halisdemir'in Kardeşi, Şehit Babasının Acısını Paylaştı - Son Dakika


Advertisement