Şehit Kardeşlerinin Yürek Yakan Feryadı - Son Dakika
Güncel

Şehit Kardeşlerinin Yürek Yakan Feryadı

Diyarbakır-Lice karayolunda, askeri aracın geçişi sırasında düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan Jandarma Er Kadir Görgülü’nün (21) cenazesi helallik için Adana’daki babasının evine getirildi.

19.02.2016 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır- Lice karayolunda, askeri aracın geçişi sırasında düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan Jandarma Er Kadir Görgülü'nün (21) cenazesi helallik için Adana'daki babasının evine getirildi. Şehidin ablaları, "Biz seni davul zurnayla gönderdik, böyle mi gelecektin" diyerek gözyaşı döktü.

Şehit Jandarma Er Kadir Görgülü'nün Yüreğir ilçesi Anadolu Mahallesi'ndeki baba ocağına sivil polis ekipleri tarafından Türk bayrağı asıldı. Taziye evinde bulunanlar bu sırada, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" şeklinde sloganlar attı.

Bu arada, şehidin cenazesi Diyarbakır'daki törenin ardından hava yoluyla Adana Havalimanı'na oradan da cenaze aracına konularak helallik için baba ocağına getirildi.

Şehidin ablaları Özlem, Zeynep ve Bahar kardeşi Mehmet Ali Görgülü gözyaşlarına boğuldu. Cenaze aracının önündeki Türk bayrağını öpen kardeşleri, "Çok masumdu, kimseye zararı olmazdı, sana nasıl kıydılar. Biz seni davul zurna ile gönderdik, böyle mi gelecektin" diyerek gözyaşı döktüler.

Anne Mediha ve baba Süleyman Görgülü de evlatlarının tabutunu öptü. Şehit babası yaşadığı acıya daha fazla dayanamayarak baygınlık geçirdi.

Şehidin arkadaşlarından biri de "Onun yüzünü görmek istiyorum, Kadir'in öldüğüne inanmıyorum" diyerek feryat etti.

Helallik alınmasının ardından Şehit Jandarma Er Kadir Görgülü'nün cenazesi konvoy eşliğinde törenin yapılacağı Sabancı Merkez Camii'ne getirildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Kardeşlerinin Yürek Yakan Feryadı - Son Dakika


Advertisement