Şehit Piyade Sözleşmeli Er Ömer Faruk Erdem, son yolculuğuna uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Ömer Faruk Erdem, son yolculuğuna uğurlandı

Cenaze namazı için gelen vatandaşlar Helallik alınması Cenaze namazının kılınması Şehit Piyade Sözleşmeli Er Ömer Faruk Erdem, Konya'da son yolculuğuna uğurlandı KONYA - Pençe-Şimşek operasyon bölgesinde teröristlerin taciz ateşi sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan...

13.09.2021 13:54  Güncelleme: 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cenaze namazı için gelen vatandaşlar

Helallik alınması

Cenaze namazının kılınması Şehit Piyade Sözleşmeli Er Ömer Faruk Erdem, Konya'da son yolculuğuna uğurlandı

KONYA - Pençe-Şimşek operasyon bölgesinde teröristlerin taciz ateşi sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Ömer Faruk Erdem, Konya'da son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Ömer Faruk Erdem, son yolculuğuna uğurlandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehit Piyade Sözleşmeli Er Ömer Faruk Erdem, son yolculuğuna uğurlandı - Son Dakika

  • Hazine ve Maliye Bakanlığı: Ülke İş birliği Çerçevesi iddiaları asılsız
    16:43 Hazine ve Maliye Bakanlığı: Ülke İş birliği Çerçevesi iddiaları asılsız

    Hazine ve Maliye Bakanlığı, Dünya Bankası ve Türkiye arasındaki beş yıllık iş birliğinin yol haritası niteliğindeki Ülke İş birliği Çerçevesi dokümanına ilişkin sosyal medyada dolaşan iddiaların asılsız ve mesnetsiz olduğunu bildirdi. Dünya Bankası kaynakları proje amacının dışında kullanılmıyor ve kredilerin İstanbul sözleşmesi ve LGBT ile ilişkisi bulunmamaktadır.

  • Alanya'da çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü
    16:43 Alanya'da çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü

    Antalya'nın Alanya ilçesinde bulunan bir iş yerinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Yangın nedeniyle iş yerinde maddi hasar meydana geldi.

  • Erzurum'da ETÜ'nün ev sahipliğinde futsal grup birinciliği maçları başladı
    16:41 Erzurum'da ETÜ'nün ev sahipliğinde futsal grup birinciliği maçları başladı

    Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) ev sahipliğinde düzenlenen futsal grup birinciliği maçlarına 6 üniversiteden 9 takım katılıyor. Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen müsabakalarda, Atatürk Üniversitesi, Erzurum Teknik Üniversitesi, Gümüşhane Üniversitesi, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Muş Alparslan Üniversitesi ve Karadeniz Teknik Üniversitesi takımları grup birinciliği için mücadele edecek.

  • İncesu ilçesinde Turizm Haftası kapsamında gezi düzenlendi
    16:39 İncesu ilçesinde Turizm Haftası kapsamında gezi düzenlendi

    İncesu ilçesinde Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında turizm sektörü temsilcileri, öğrenciler ve medya mensuplarıyla birlikte gezi düzenlendi. İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun liderliğinde gerçekleşen gezi, İncesu ilçesinin tanıtımına katkı sağladı. İncesu Kaymakamı Mustafa Çolak ve Belediye Başkanı Mustafa İlmek tarafından Merzifonlu Karamustafapaşa Külliyesi gezdirilip, tanıtıldı. Programa katılanlar ayrıca Erdemli Vadisi'ni de gezdi.

  • Mimarsinan Ortaokulu Erkek Hentbol Takımı Başkanı Erdem Ural'ı Ziyaret Etti
    16:39 Mimarsinan Ortaokulu Erkek Hentbol Takımı Başkanı Erdem Ural'ı Ziyaret Etti

    Okullararası Küçükler Hentbol Türkiye Şampiyonasında şampiyon olan Mimarsinan Ortaokulu Erkek Hentbol Takımı, Turhal Belediye Başkanı Mehmet Erdem Ural'ı makamında ziyaret etti.

  • Kastamonu Valisi Meftun Dallı: 'Kurumlarımızın devam edecek, ilimizle ilgili bu yıl başlayacak pek çok yatırımları mevcut'
    16:39 Kastamonu Valisi Meftun Dallı: 'Kurumlarımızın devam edecek, ilimizle ilgili bu yıl başlayacak pek çok yatırımları mevcut'

    Kastamonu Valisi Meftun Dallı, depremden etkilenen illere yönelik çalışmalara rağmen Kastamonu'daki projelerin devam edeceğini belirtti. Vali Dallı, ilimizle ilgili bu yıl başlayacak pek çok yatırım olduğunu söyledi.

  • Çorlu Belediye Meclisi'nde Başkan Vekilleri Seçildi
    16:38 Çorlu Belediye Meclisi'nde Başkan Vekilleri Seçildi

    Çorlu Belediye Meclisi'nin nisan ayı olağan toplantısında yapılan seçimde meclis 1. başkan vekilliğine Hasan Toprak, 1. başkan vekilliğine ise Hülya Perin Meriç seçildi. Toplantıda ayrıca yol yapım çalışmalarının devam edeceği açıklandı.

  • Bolu'da Motosikletlilere Yönelik Denetim Yapıldı
    16:35 Bolu'da Motosikletlilere Yönelik Denetim Yapıldı

    Bolu'da, İzzet Baysal Caddesi'nde araç trafiğine kapalı olan caddeyi kullanan motosiklet sürücülerine yönelik denetim gerçekleştirildi. İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, motosikletlerin evrakları kontrol edildi ve sürücülere caddenin sadece yayalar için olduğu hatırlatıldı. Uygulama sonucunda bazı motosiklet sürücülerinin ara sokaklara kaçtığı tespit edildi.

  • Sancaktepe Belediyesi ile ilgili tartışmalar devam ediyor
    16:35 Sancaktepe Belediyesi ile ilgili tartışmalar devam ediyor

    AK Parti'den CHP'ye geçen ve 'lüks başkanlık katı' iddialarıyla gündeme gelen Sancaktepe Belediyesi ile ilgili tartışmalar devam ediyor. Eski başkan İsmail Erdem, yapılan eserlerin halka hizmet amacıyla yapıldığını belirterek, mevcut başkan Alper Yeğin'e yükleniyor. Belediyenin borcu ise 2 milyar TL'ye dayanmış durumda.

  • İzmit'te bir iş yerinin deposunda yangın çıktı
    16:34 İzmit'te bir iş yerinin deposunda yangın çıktı

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, bir iş yerinin deposunda çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Kadıköy Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda, 8 katlı apartmanın zemin katında faaliyet gösteren bir firmanın yetkili servisine ait içerisinde elektronik malzemelerin bulunduğu depoda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın nedeniyle yoğun duman oluştu. İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Apartman tedbir amaçlı boşaltıldı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, hasar gören depo kullanılamaz hale geldi.

  • KOÜ Dans Grubu Üyesi Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti
    16:34 KOÜ Dans Grubu Üyesi Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

    Kocaeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinden Meryem Tuana Bozkurt, Malatya'nın Darende ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Dans grubu üyeleri, Bozkurt'un ölümüyle büyük üzüntü yaşarken, Rektör Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk de başsağlığı mesajı yayımladı.

  • Saray ilçesinde uyuşturucu operasyonu: 1 şüpheli gözaltına alındı
    16:33 Saray ilçesinde uyuşturucu operasyonu: 1 şüpheli gözaltına alındı

    Saray ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ayaspaşa Mahallesi'nde bir evde uyuşturucu madde ticareti yapıldığı bilgisine ulaştı. Şüphelinin adresinde yapılan aramada bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyon kapsamında O.D. isimli şüpheli gözaltına alındı.


Advertisement