Şehit Polis Memuru Anıldı - Son Dakika
Güncel

Şehit Polis Memuru Anıldı

BURDUR'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen törende 15 Temmuz şehidi Polis Memuru Akif Altay, mezarı başında anıldı.

11.07.2017 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BURDUR'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen törende 15 Temmuz şehidi Polis Memuru Akif Altay, mezarı başında anıldı.

Burdur'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla program düzenlendi. Programa, Vali Şerif Yılmaz, Ak Parti Milletvekili Bayram Özçelik, Garnizon Komutanı Tank Albay Cem Tuce, Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, İl Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar ile 15 Temmuz günü Özel Harekat Dairesi Başkanlığı'na yapılan saldırıda şehit olan Polis Memuru Akif Altay'ın ailesi, yakınları ve Burdurlular katıldı.

Protokol üyeleri ilk olarak Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı'na 15 Temmuz'da yapılan saldırıda şehit düşen Polis Memuru Akif Altay'ın Çeltikçi İlçesi'ne bağlı Güvenli Köyü'ndeki evine gitti. Burada şehidin annesi Fadime, eşi Gülsüm Altay ve yakınlarına başsağlığı dilendi. İl Müftüsü Hıdır Bayrak Kuran okudu ve dua etti.

Program Akif Altay'ın köy mezarlığındaki kabrinde devam etti. Mezara karanfil bırakıldı. Kuran okunmasının ardından Müftü Hıdır Bayrak tarafından dua edildi. Burdur Ulu Camii'nde de şehitler için mevlit okutuldu.

Anma etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Cumartesi günü Cumhuriyet Meydanı'nda saat 15.00'de 15 Temmuz Resim Sergisi açılacak, saat 20.00'de ise Köprübaşından Cumhuriyet Meydanı'na Demokrasi Şöleni yürüyüşü ardından Demokrasi ve Milli Birlik Günü mitingi gerçekleştirilecek. - Burdur

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Polis Memuru Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement