Şehit Polis Memuru Ateş İçin Tören - Son Dakika
Güncel

Şehit Polis Memuru Ateş İçin Tören

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde 2016'da gerçekleştirilen terör saldırısında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede dün şehit düşen polis memuru Muammer Ateş için Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi.

08.05.2019 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde 2016'da gerçekleştirilen terör saldırısında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede dün şehit düşen polis memuru Muammer Ateş için Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi.

Törene, şehit polis memurunun babası Orhan, annesi Leyla Ateş'in yanı sıra Vali Ali Hamza Pehlivan, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Adem Çakıcı, Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Dairesi Başkanı Erdal Çetinkaya, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Garnizon Komutanı Tankçı Albay Davut Balibaşa, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki, İl Emniyet Müdürü Sezayi Er, şehidin meslektaşları ve vatandaşlar katıldı.

Vali Pehlivan, törende yaptığı konuşmada, terör örgütlerinin Türk milletinin birliğine, beraberliğine, bayrağına, vatanına, milletine kastetmeye çalıştığını söyledi.

Terör örgütlerinin bu yaptıklarıyla Türk milletini bölmeye ve yıkmaya çalıştığını ancak başaramadığını belirten Pehlivan, "Allah'ın izniyle bundan sonra da başaramayacaklar çünkü bu milletin Muammer gibi 'Ölürsem şehit, kalırsam gazi' anlayışıyla yola çıkan, vatanı, bayrağı, milleti için gözünü kırpmadan göğsünü siper edip canını vermeyi göze alan yiğitleri var." dedi.

Pehlivan, Türk bayrağının rengini aziz şehitlerin kanından aldığını, vatanın şehitler sayesinde var olduğunu ve olmaya devam edeceğini vurguladı.

Konuşmanın ardından İl Müftüsü Hasan Başoğlu tarafından dua edildi.

Şehidin naaşının meslektaşları tarafından cenaze aracına konulmasının ardından, saygı yürüyüşü düzenlendi.

Şehit Ateş'in cenazesi, Aydıntepe ilçesi Çatıksu köyünde ikindi vakti düzenlenecek cenaze töreni sonrası toprağa verilecek.

Şehit Polis Memuru Ateş İçin Tören
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehit Polis Memuru Ateş İçin Tören - Son Dakika

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement