Şehit Polis Memuru Muhammet Uz Aksaray'da Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Şehit Polis Memuru Muhammet Uz Aksaray'da Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde kız kaçırma olayında bir kişinin öldürülmesinin ardından gözaltına alınan şüphelinin hastaneye götürülmesi sırasında açılan ateş sonucu şehit düşen polis memuru Muhammet Uz, memleketi Aksaray’ın Eskil ilçesine bağlı Güneşli köyü Çağlak yaylasında toprağa verildi.

13.10.2017 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde kız kaçırma olayında bir kişinin öldürülmesinin ardından gözaltına alınan şüphelinin hastaneye götürülmesi sırasında açılan ateş sonucu şehit düşen polis memuru Muhammet Uz, memleketi Aksaray'ın Eskil ilçesine bağlı Güneşli köyü Çağlak yaylasında toprağa verildi.

Şehit polis memuru Muhammet Uz'un cenazesi, Kahramankazan İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen törenin ardından karayolu ile Güneşli köyü Çağlak yaylasındaki babaevine getirildi. Polis konvoyu ve sirenler eşliğinde baba evine gelen şehidin cenazesi burada araçtan indirilerek evin bahçesinde ailesi ve yakınları ile buluşturuldu. Evde helallik alınırken, şehidin annesi Ümmügülsüm (63), babası Mustafa (65) ve eşi Fatma Zehra Uz'un güçlükle ayakta durduğu görüldü. Şehit polis memuru Muhammet Uz'un cenazesi daha sonra cenaze namazı kılınmak üzere köydeki Çağlak Camisi'ne getirildi.

5 yaşındaki şehit çocuğu tabutun arkasından "Baba" diye seslendi

Cenazenin evden alındığı sırada şehidin 5 yaşındaki oğlu Mustafa Uz polisin kucağında tabutun arkasından "Baba" diye seslendi. Eşinin ceketini sıkı sıkı saran Fatma Zehra Uz ise tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Şehidin 5 yaşındaki oğlu Mustafa, olan bitenden habersiz babasının tabutu başında bekleyerek tabut önünde duran fotoğrafını öptü. Törende fenalaşan bazı şehit yakınlarına 112 Acil Sağlık ekipleri müdahale etti. Şehit polisin cenazesi Aksaray İl Müftüsü Cemalettin Bal tarafından kıldırılan namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi. Törene şehidin ailesi ve yakınları, Aksaray Valisi Aykut Pekmez, AK Parti Aksaray Milletvekili Mustafa Serdengeçti, İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ ve çok sayıda vatandaş katıldı. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Polis Memuru Muhammet Uz Aksaray'da Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement