Şehit Polis Memuru Yusuf Diri'nin Cenazesi - Son Dakika
Güncel

Şehit Polis Memuru Yusuf Diri'nin Cenazesi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Şehit polis memuru Yusuf Diri'nin cenazesinin köye getirilmesi- Aile yakınlarının cenaze aracını karşılaması- Şehit cenazesinin köy camisine götürülmesi- Şehit polis memuru Yusuf Diri'nin cenaze namazının kılınması Van'daki terör saldırısı- Saldırıda şehit düşen polis memuru Diri'nin cenazesi, Niğde'nin Altunhisar ilçesine bağlı Yakacık köyünde toprağa verildi Van'da, bölücü terör örgütü PKK mensuplarının silahlı saldırısı sonucu şehit düşen polis memuru Yusuf Diri'nin cenazesi, memleketi Niğde'nin Altunhisar ilçesine bağlı Yakacık köyünde son yolculuğuna uğurlandı.

15.10.2015 20:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Şehit polis memuru Yusuf Diri'nin cenazesinin köye getirilmesi- Aile yakınlarının cenaze aracını karşılaması- Şehit cenazesinin köy camisine götürülmesi- Şehit polis memuru Yusuf Diri'nin cenaze namazının kılınması Van'daki terör saldırısı- Saldırıda şehit düşen polis memuru Diri'nin cenazesi, Niğde'nin Altunhisar ilçesine bağlı Yakacık köyünde toprağa verildi Van'da, bölücü terör örgütü PKK mensuplarının silahlı saldırısı sonucu şehit düşen polis memuru Yusuf Diri'nin cenazesi, memleketi Niğde'nin Altunhisar ilçesine bağlı Yakacık köyünde son yolculuğuna uğurlandı.Diri'nin naaşı, Van'daki törenin ardından önce havayoluyla Kapadokya Havalimanı'na, ardından da karayoluyla Yakacık köyündeki babaevine getirildi.Şehidin eşi Ayşe, üvey annesi Emine, babası Hasan Diri ve kardeşleri, Türk bayrağına sarılı tabuta sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Baba Hasan Diri, şehidin 3,5 yaşındaki kızı Nursima'yı kucağına alarak bir süre ilgilendi.Burada helallik alınmasının ardından Yusuf Diri'nin cenazesi, İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar tarafından köy meydanında ikindi vakti kıldırılan cenaze namazının ardından Yakacık Köyü Şehit Mezarlığı'nda toprağa verildi.Törene, şehidin yakınlarının yanı sıra Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, AK Parti Niğde milletvekilleri Alparslan Kavaklıoğlu, Erdoğan Özegen, MHP Niğde Milletvekili Vedat Bayram, İl Garnizon Komutanı Albay İbrahim Taşkın, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür ile çok sayıda polis memuru ve vatandaşlar katıldı.Van'da, Milli Egemenlik Caddesi'nde görev yapan polis ekibinin şüphelendikleri kişiden kimlik sorduğu sırada silahlı saldırıya uğraması sonucu ağır yaralanan polis memuru Yusuf Diri, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahaleye rağmen şehit olmuş, 2 vatandaş da yaralanmıştı. Olayda bir terörist etkisiz hale getirilmiş, bir terörist yaralı ele geçirilmişti.

Şehit Polis Memuru Yusuf Diri\'nin Cenazesi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehit Polis Memuru Yusuf Diri'nin Cenazesi - Son Dakika

  • İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü
    05:28 İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın, tekstil malzemelerinin tutuşmasıyla büyüyerek bitişiğindeki binaya da sıçradı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 2 saat süren yoğun çalışmalar sonucunda yangın kontrol altına alındı. Yangın sonucunda tekstil atölyesi kullanılamaz hale gelirken, binada da hasar meydana geldi.

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.


Advertisement