Şehit Polisin Babası: İki Tane Evladına Ne Diyeyim - Son Dakika
Güncel

Şehit Polisin Babası: İki Tane Evladına Ne Diyeyim

Şehit Polisin Babası: İki Tane Evladına Ne Diyeyim

Van'da uygulama noktasında kamyonetin çarpması sonucu şehit olan polis memuru Yaşar Uysal'ın Çorum'daki babaevinde hüzün var.

06.10.2015 08:18  Güncelleme: 08:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'da uygulama noktasından kaçan sigara kaçakçılarının içerisinde bulunduğu kamyonetin çarpması sonucu şehit olan polis memuru 26 yaşındaki Yaşar Uysal'ın Çorum'daki babasının evine ateş düştü.

"İKİ TANE EVLADINA NE DİYEYİM"

Evli ve bir çocuk babası Yaşar Uysal'ın, Çorum merkeze bağlı Güney köyünde yaşayan babası 60 yaşındaki Mustafa Uysal'a oğlunun şehit olduğu haberini Emniyet Müdürlüğü yetkilileri verdi. Haber üzerine yıkılan baba Mustafa Uysal, "26 yaşında fidan gibiydin. Ben şimdi iki tane evladına ne diyeyim yavrum benim" diyerek göz yaşı döktü.

"EVLATLARIMI YARIM EKMEKLE BÜYÜTTÜM"

Şehit polisin annesi 60 yaşındaki Fatma Uysal'ın da "Ben evlatlarımı yarım ekmekle büyüttüm. Bu belayı başımıza saranların Allah belasını versin" diye gözyaşı döktü.


Şehidin ikinci çocuğuna hamile olan ve doğumuna 15 gün kaldığı için Çorum'da ailesinin yanında bulunan eşi 26 yaşındaki Esin Uysal ise sancılanması üzerine evin önünde bekletilen sağlık görevlilerince hastaneye kaldırıldı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Polisin Babası: İki Tane Evladına Ne Diyeyim - Son Dakika


Advertisement