Şehit Polisin Antalya'daki Ailesi Diyarbakır'a Gitti - Son Dakika
Güncel

Şehit Polisin Antalya'daki Ailesi Diyarbakır'a Gitti

Şehit Polisin Antalya\'daki Ailesi Diyarbakır\'a Gitti

Diyarbakır’da silahlı saldırıda şehit düşen polis memuru Zonguldaklı Tansu Aydın’ın, Antalya’da bulunan anne babası ve kız kardeşi uçakla Diyarbakır’a hareket etti.

23.07.2015 20:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da silahlı saldırıda şehit düşen polis memuru Zonguldaklı Tansu Aydın'ın, Antalya'da bulunan anne babası ve kız kardeşi uçakla Diyarbakır'a hareket etti.

Diyarbakır'da silahlı saldırıda şehit düşen 10 yıllık polis memuru Tansu Aydın'ın (37) Antalya'da öğretmen olan kız kardeşi Banu İlleez'in yanında bulunan babası Fikret Aydın ve annesi Ulviye Aydın'a acı haberi emniyet görevlileri sağlık ekipleri eşliğinde verdi. Muratpaşa ilçesi Şirinyalı Mahallesi'nde ikamet eden aile, oğullarının acı haberiyle yıkıldı. Baba Fikret Aydın'ın rahatsızlığı nedeniyle bir süre önce tedavi için kızının yanına geldiği öğrenildi. Gözyaşları içinde binadan çıkan abla, anne ve baba Antalya Emniyeti'nin hazırladığı özel minibüsle havalimanına götürüldü. Acılı aile saat 21.00'da Antalya'dan uçakla Diyarbakır'a hareket etti. Öte yandan çevre binalara Türk bayrakları asıldığı görüldü.

4 yıldır Diyarbakır'da görev yaptığı öğrenilen evli ve 1 çocuk babası Tansu Aydın'ın cenazesinin yarın ailesi tarafından Diyarbakır'dan alınacağı ve memleketi Zonguldak'ta toprağa verileceği öğrenildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Polisin Antalya'daki Ailesi Diyarbakır'a Gitti - Son Dakika


Advertisement