Şehit Polisin Ateşi Bursa'ya Düştü (2) - Son Dakika
Güncel

Şehit Polisin Ateşi Bursa'ya Düştü (2)

Şehit Polisin Ateşi Bursa\'ya Düştü (2)

POLİS ŞAPKASI TAKARAK NİŞANLISININ TABUTUNU TAŞIDIİstanbul'da, 'canlı bomba' olduğu şüphesiyle gözaltına alınan DEAŞ'lı teröristin bıçaklı saldırısında ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen şehit olan 24 yaşındaki polis memuru Sinan Acar'ın cenazesi...

14.08.2017 19:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

POLİS ŞAPKASI TAKARAK NİŞANLISININ TABUTUNU TAŞIDI

İstanbul'da, 'canlı bomba' olduğu şüphesiyle gözaltına alınan DEAŞ'lı teröristin bıçaklı saldırısında ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen şehit olan 24 yaşındaki polis memuru Sinan Acar'ın cenazesi İstanbul'daki törenin ardından Bursa'ya getirildi.

Hüdavendigar Mahallesi 12'nci Ay Sokak'ta bulunan evinin önüne getirilen şehit polisin cenazesi burada gözyaşlarıyla karşılandı. 'Helallik' alındıktan sonra Mihraplı Camii'nde tören düzenlendi.

Törene şehit polisin annesi Gülşen Acar, babası Erdem Acar ve bir hafta önce nişanlandığı Nida Fedayi ile Bursa Vali Vekili Ergun Güngör, Bursa milletvekilleri, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Ahmet Hacıoğlu, İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Belediye Başkanları ve 3 bine yakın kişi katıldı.

Şehidin nişanlısı bir an olsun tabutun başından ayrılmazken, annesi Gülşen Acar, 112 Acil Servis ekiplerinin yardımıyla camiye getirildi. Nida Fedai,  sık sık tabuta sarılarak, "Kuzumu bak kuzuma" diyerek gözyaşı döktü.

Cenaze namazının ardından tabutun başına geçen Nida Fedayi, şehit nişanlısının Türk bayrağına sarılı tabutunu cenaze aracına kadar omzunda taşıdı. Fedayi, tabutun cenaze aracına bindirildiği sırada da asker selamıyla nişanlısına son kez selam verdi. Anne, Gülşen Acar'da oğluna son selamı verdikten sonra, 112 Acil Servis ambulansına bindirilerek konvoy ile beraber hareket etti. Acar, Hamitler Polis Şehitliği'ne defnedildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Polisin Ateşi Bursa'ya Düştü (2) - Son Dakika


Advertisement