Şehit Polisin Cenazesi Memleketine Gönderildi - Son Dakika
Güncel

Şehit Polisin Cenazesi Memleketine Gönderildi

Şehit Polisin Cenazesi Memleketine Gönderildi

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde, TIR’ın sürüklediği polis otosunda şehit olan trafik polisi Mehmet Sert’in cenazesi, Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen törenin ardından Hatay’ın Reyhanlı ilçesine gönderildi.

08.07.2014 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde, TIR'ın sürüklediği polis otosunda şehit olan trafik polisi Mehmet Sert'in cenazesi, Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen törenin ardından Hatay'ın Reyhanlı ilçesine gönderildi.

Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen cenaze törenine Antalya İl Emniyet Müdürü Cemil Tombul, Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk, Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir, Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik, mesai arkadaşları ve vatandaşlar katıldı. Törende Gazipaşa kaymakamı Muhittin Pamuk, bu gün değerli bir kardeşi elim bir trafik kazasında şehit vermekten dolayı duyduğu derin üzüntüyü dile getirerek "Biz sıcak yataklarda uyurken şehidimizi ecel sabahleyin görev başında yakaladı, o bizlerin huzur ve güvenini sağlamak adına görev başındaydı. Ne yazık ki onu ecel görev başındayken aldı" dedi.

Antalya İl Emniyet Müdürü Cemil Tombul ise, şehit polisin vefatından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Mehmet Sert'in üniforması içinde şehit düştüğünü hatırlatan Tonbul, şöyle konuştu: "Biz inanıyoruz o mertebelerin en yükseğine ulaştı. Uğruna feda ettiğin ay yıldızlı al bayrağa sarılı tabutunla milletimizin gönlünde en yeksek mertebeye erişmiş bulunmaktasın inşallah Allah katında da en yüksek mertebeye eriştin."

Gazipaşa Müftüsü Ahmet Şamil Ok tarafından yapılan dua ile şehit Mehmet Sert arkadaşlarının omuzunda memleketi Hatay'ın Reyhanlı ilçesine götürülmek üzere cenaze arabasına konuldu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Polisin Cenazesi Memleketine Gönderildi - Son Dakika


Advertisement