Şehit Selçuk Gökdağ İlkokulu Spor Salonuna Kavuştu - Son Dakika
Spor

Şehit Selçuk Gökdağ İlkokulu Spor Salonuna Kavuştu

Şehit Selçuk Gökdağ İlkokulu Spor Salonuna Kavuştu

İzmit Belediyesi tarafından Şehit Selçuk Gökdağ İlkokulu’na yapılan spor salonu düzenlenen törenle açıldı.

12.01.2018 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediyesi tarafından Şehit Selçuk Gökdağ İlkokulu'na yapılan spor salonu düzenlenen törenle açıldı.

İzmit Belediyesi tarafından yapımı üstlenilen Şehit Selçuk Gökdağ İlkokulu spor salonu tamamlandı. Salonun açılışı Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Törene Başkan Doğan'ın yanı sıra Belediye Meclis Üyesi Yaşar Keskin, Ak Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Taştekin Yazıcı, Ak Parti İzmit İlçe Yöneticileri Cemil Karaca ve Sami Ataman, Okul Müdürü Ahmet Gürkaş, Mahalle Muhtarı Mesut Belhan, öğretmen, öğrenci ve veliler de yer aldı.

Açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Nevzat Doğan, " İzmit Belediyesi hizmet anlayışıyla Türkiye'de örnek bir belediyedir. Biz vatandaşlarımıza hizmet etmekten onur duyuyoruz. Bizim bu işte ki tek muradımız, hizmet etme onudur. Kuruşunuzu ziyan etmiyoruz. Okullara bu parayı nerden buluyorsunuz diyorlar. Buluyoruz, buluşturuyoruz, kaptırmıyoruz. Sizin paranızı kendi paramızdan daha önemli görüyoruz. Bu para vatandaşımızın bize emanetidir diyoruz. Okullara hizmet asli görevimiz değil ve bu okullara hizmet için bir bütçemizde yok. Ama biz sizlere hizmeti görev kabul ediyor ve bütçe oluşturup destek olmaya devam ediyoruz. Sizlere yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunun bilinciyle bu çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ülkemizin ve milletimizin çok daha iyi noktalara gelmesi için mücadele eden başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a da teşekkürü borç biliyoruz. Onun hizmet anlayışı sayesinde bu hizmetleri yapıyoruz" dedi.

Okul Müdürü Ahmet Gürkaş'ta, "Bugün bizim için çok mutlu bir gün. Başkanımız bereketiyle geliyor. Okullarımıza desteklerinden ve çocuklarımızın eğitimlerine ve sosyal gelişimlerine yapmış olduğu önemli katkılardan dolayı başkanımıza teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Şehit Selçuk Gökdağ İlkokulu Spor Salonuna Kavuştu - Son Dakika


Advertisement