Şehit Şimşek'in Ailesi Taziyeleri Kabul Ediyor - Son Dakika
Güncel

Şehit Şimşek'in Ailesi Taziyeleri Kabul Ediyor

Şehit Şimşek\'in Ailesi Taziyeleri Kabul Ediyor

Hakkar Dağlıca şehit olan Piyade Er Şahin Şimşek’in (20) ailesi Ankara’nın Polatlı ilçesinde bulunan evinde taziyeleri kabul etti.

09.09.2015 13:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkar Dağlıca şehit olan Piyade Er Şahin Şimşek'in (20) ailesi Ankara'nın Polatlı ilçesinde bulunan evinde taziyeleri kabul etti.

Dağlıca'da şehit olan Piyade Er Şahin Şimşek'in ailesi taziyeleri kabul ediyor.

Anne Ayşe Şimşek, Türkçe ve Kürtçe olarak acısını şöyle dile getirdi:

"Ben ona canımı verdim. Vatan sağolsun. Benim kolumu kanadımı kırdı. Daha 4 aylık askerdi. Benim evladıma hainler kalleşlik ettiler. Kardeşi kardeşe düşürdüler."

Piyade Er Şahin Şimşek, ikindi namazına müteakip Ulu Camii'de kılınacak cenaze namazının ardından Polatlı Şehitler Mezarlığına defnedilecek.

Şimşek'in sosyal paylaşım sitesinden yaptığı paylaşım yürekleri dağlamıştı. Hasta Olduğu için operasyona katılamayan Şimşek, 16 askerin şehit olmasının ardından sosyal paylaşım sitesinden şu sözleri paylaşmıştı:

"06.09.2015 saat sabaha karşı 04.30. Koğuştaki birkaç tıkırtıyla uyandım. 3 gündür atlatamadığım gribin etkisi hala üzerimdeydi. Koldaki arkadaşlarım ben hastayım diye, beni yanlarında götürmek istemediler. O yüzden benden habersiz Dağlıca Karakolu'na çıkıp, PKK tarafından kapatılan Yüksekova- Hakkari Yolu'nu açacaklardı. Saat 05.10; kol çıkmak üzere. Gelmemi istemedikleri halde, kalkıp hazırlanışım, Kobra'nın yanına kadar gelişim, rahatsız etti hepsini. 'Sen hastasın gelme, silah kaydın var bugün burada kal' dedi Tilki. Israrımda diretmem üzerine komutanımın dudaklarından dökülen 4 kelime çınladı kulaklarımda. 'Sana emrediyorum; burada kalacaksın!' Saat 15.00. Dağlıca Karakolu'na baskın olduğu yönünde asparagas olmasını umduğumuz bir haber geldi. Saat 19.00... Dağlıca Karakolu ile irtibat kesildi." Ulaşamıyoruz. Arkadaşlarım ve komutanım telsize cevap vermiyor. 'Frekans ayarlı değildir' diye teselli umup yine de tedirgin bir şekilde haber bekliyorum. Saat 20.35... Dağlıca'dan şehit haberleri gelmeye başladı. Korkum; ekmeğimi, suyumu paylaştığım, bayat ekmeği 3 kişiyle yediğim, aynı golde beraber bağırdığım, aynı sigarayı içtiğim o güzel insanların beni terk etmeleri. Saat 22.40... Yan ranzada yatan Tilki, şehit! Alt ranzada yatan, botlarımı saklayan Hoca, şehit. Koğuşun en küçüğü Terliksi, şehit! 'Ula Ankaralı, alt devreler gelecek uşağım' diyen Laz er, şehit. Kol Komutanım Teğmen Kırgız yaralı! Yorganımı çekiştiren Kobracı Murat, şehit! Kardeşinin düğünü için gün sayan Arap Mert, şehit! Şahin grip, Şahin gidemedi, Şahin'in yası var bugün. Şahin yaralı". - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Şimşek'in Ailesi Taziyeleri Kabul Ediyor - Son Dakika

  • Türk yayınevi Çin edebiyatına ilgiyi artırıyor
    16:39 Türk yayınevi Çin edebiyatına ilgiyi artırıyor

    Kırmızı Kedi Yayınevi tarafından düzenlenen 'Edebiyatta Çeviri ve Karşılıklı Öğrenme' konulu seminer, Türkiye ve Çin'den yazar ve şairleri bir araya getirdi. Seminer, Türklerin Çin edebiyatına olan ilgisini ortaya koyarken, Türk yayıncıların Çin'deki etkinliklere katılımı iki ülke arasındaki bağları güçlendirdi. Kırmızı Kedi Yayınevi, Çin'de ofisi bulunan ilk Türk yayınevi olma özelliğini taşıyor ve Çin edebiyatından daha fazla yazarı Türkiye'ye kazandırmayı hedefliyor.

  • Bodrum Belediyesi Atalık Yerli Tohumları Üreticilere Hibe Etti
    16:37 Bodrum Belediyesi Atalık Yerli Tohumları Üreticilere Hibe Etti

    Bodrum Belediyesi tarafından Atalık yerli tohumlardan üretilen fideler üreticilere hibe edildi. Atalık tohumlardan üretilen fidelerle 1,5 milyonluk tasarruf yapıldı.

  • Nazilli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü İlaçlama Çalışmalarına Devam Ediyor
    16:37 Nazilli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü İlaçlama Çalışmalarına Devam Ediyor

    Nazilli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ilaçlama servisi ekipleri, ilçe genelinde 6 araç ve 16 personelle ilaçlama çalışmalarına devam ediyor. Nazilli halkının rahat bir yaz geçirmesi ve hastalıkların önüne geçebilmek için periyodik aralıklarla gerçekleştirilen ilaçlama çalışmaları son dönemde yaz sıcaklıklarının erken başlamasıyla hız kazandı.

  • Dağ keçileri Palu Kalesi'nde görüldü
    16:35 Dağ keçileri Palu Kalesi'nde görüldü

    Elazığ'ın nesli tükenme tehlikesi altında olan dağ keçileri, Palu ilçesinde bulunan tarihi Palu Kalesi'nde görüntülendi. Kayalık alanı tırmanan keçiler, vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

  • Tavşanlı'da Araba Yangınında Vatandaş Kalp Krizi Geçirdi
    16:35 Tavşanlı'da Araba Yangınında Vatandaş Kalp Krizi Geçirdi

    Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bir vatandaş yanan arabasına müdahale ederken kalp krizi geçirdi. İlçeye bağlı Tunçbilek Beldesi Gürağaç Mahallesinde Osman Çubuk idaresindeki otomobil rampaya doğru seyir halinde iken motor kısmından alev aldı. Çubuk (76) ve eşi yanan otomobilden son anda kendilerini dışarı attı. Osman Çubuk arabasının motor kısmında çıkan yangına kendi çabaları ile müdahale etmeye çalıştığı esnada fenalaşarak kalp krizi geçirdi. Yanan otomobil ihbar üzerine belirtilen yere gelen Tunçbilek Belediyesi itfaiye ekiplerince söndürüldü. Fenalaşarak yere yığılan Osman Çubuk için çağrılan 112 acil servis ekipleri, Çubuk'un kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiğini tespit etti. Çubuk'un cenazesi kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.


Advertisement