Şehit teğmen toprağa verildi - Son Dakika
Güncel

Şehit teğmen toprağa verildi

Hakkari'de PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Jandarma Teğmen Alim Keskin(31), memleketi Niğde'de toprağa verildi.

15.07.2019 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'de PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Jandarma Teğmen Alim Keskin(31), memleketi Niğde'de toprağa verildi.
Şehit Teğmen Keskin'in Türk bayrağına sarılı tabutu ilk olarak İlhanlı Mahallesi 154.sokaktaki evine helallik alınması için götürüldü. Daha sonra gözyaşları içerisinde Niğde Fatih Sultan Mehmet Camiine getirilen şehidin cenazesini kardeşleri Özel Hareket Polisi Üzeyir, Uzman Jandarma Rıza, Askeri Öğrenci Mehmet ve üniversite öğrencileri Selahattin ile Ferruh karşıladı. Cenazede şehidin eşi Yasemin ve annesi Keziban'ı yakınları teselli etti. Şehidin oğlu 4 yaşındaki Göktuğ Alperen'de babasının cenaze törenine katıldı.  Törende göz yaşı döken şehidin eşi Yasemin Keskin, "Hakkım sana helal Alim. Bilirdim şehit olacağını o kadar iyiydin Alim" diye ağıt yaktı. Niğde İl Müftüsü Mehmet Sırrı Şık'ın kıldırdığı cenaze namazı sonrası şehidin cenazesi Niğde şehitliğinde gözyaşları içinde toprağa verildi.

Görüntü Dökümü
------------
Cenazenin camiye getirilmesi
Askerlerin omuzlarında taşınması
Tören alanına getirilmesi
Şehidin kardeşlerinden detay görüntü
Şehidin eşinden detay
Annesinden detay görüntü
Şehidin oğlunun dayısının kucağında uyurken görüntüsü
Cenaze namazının kılınması
Kardeşinin asker selamı vermesi
Cenazenin araca konulması

SÜRE: 03'26" BOYUT: 127 MB

Haber: Ali KADI-Adnan ÇELEBİ-Kamera: Ali KADI/NİĞDE,

====================


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit teğmen toprağa verildi - Son Dakika


Advertisement