Şehit Üsteğmen Mehmet Sakallı Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Genel

Şehit Üsteğmen Mehmet Sakallı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şehit Üsteğmen Mehmet Sakallı son yolculuğuna uğurlandı Şehidin babası Önder Sakallı: "Sana herşey yakışırdı, şehitlik de yakıştı.

07.11.2017 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehit Üsteğmen Mehmet Sakallı son yolculuğuna uğurlandı

Şehidin babası Önder Sakallı:

"Sana herşey yakışırdı, şehitlik de yakıştı. Güzel çocuğum, güzel komutanım şehitliği çok istiyordun. Oldu işte isteğin çocuğum"

Kız kardeşi Özlem Karakuş:

"Kardeşimin öcünü ben kendim alcam o hainler gelsinler beni bulsunlar"

İZMİR - PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Üsteğmen Mehmet Sakallı memleketi İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı.

Van'ın Çaldıran ilçesinde PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada ağır yaralanarak şehit düşen 27 yaşındaki Jandarma Üsteğmen Mehmet Sakallı, memleketi İzmir'in Ödemiş ilçesinde toprağa verildi.

3 gün önce görüşmüşlerdi

Şehit Mehmet Sakallı ilk olarak Beydağ Bakırköy Mahallesindeki evine getirilerek helallik alındı. Şehidin evin önüne getirilmesi ile yakınları gözyaşlarına boğuldu. Oğullarıyla en 3 gün önce telefonda görüntülü konuşan anne Nurşen, baba Önder Sakallı ile kız kardeşi Özlem Karakuş ise güçlükle ayakta durdu.

Kız kardeşi askeri formasını giydi

Şehidin askeri formasını giyen ve kıyafetlerini elinden bir an olsun bırakmayan kız kardeşi Özlem Karakuş, "Kardeşimin öcünü ben kendim alcam o hainler gelsinler beni bulsunlar" dedi.

"Şehitlik de yakıştı sana oğlum"

Oğlunun tabutuna sarılan baba Önder Sakallı, "Vatan aşkına ölen çocuğum benim güzel çocuğum. Sen bir servettin oğlum,servetim kalmadı. Sana herşey yakışırdı, şehitlik de yakıştı. Güzel çocuğum, güzel komutanım şehitliği çok istiyordun. Oldu işte isteğin çocuğum" dedi.

Şehit Üsteğmen Mehmet Sakallı'nın ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazını İzmir İl Müftüsü Ramazan Muslu kıldırdı. Şehidin naaşı ardından dualarla Bakırköy Mahallesi Mezarlığı'nda defnedildi.

Cenazeye Hava Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehit Üsteğmen Mehmet Sakallı Son Yolculuğuna Uğurlandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Şehit Üsteğmen Mehmet Sakallı Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika


Advertisement