Şehit Üsteğmenin Nişanlısı Gözyaşlarına Boğuldu - Son Dakika
Güncel

Şehit Üsteğmenin Nişanlısı Gözyaşlarına Boğuldu

Şehit Üsteğmenin Nişanlısı Gözyaşlarına Boğuldu

Kocaeli’nin Kartepe ilçesi Karaardıç mevkiinde askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Üsteğmen Çağrı Ceyhan son yolculuğuna uğurlandı.

14.10.2014 18:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Kartepe ilçesi Karaardıç mevkiinde askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Üsteğmen Çağrı Ceyhan son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde Ceyhan'ın nişanlısı ve ailesi gözyaşlarına boğuldu.

Kartepe ilçesi Karaardıçlı mevkiinde, "S-70B Sikorsky" tipi askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan askerlerden Üsteğmen Çağrı Ceyhan için Ataköy 5. Kısım Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene şehidin annesi Nalan Ceyhan, babası Aytunç Ceyhan, kardeşi Murat Ceyhan ve nişanlısı Gülşah Terzioğlu başta olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, Harp Akademileri Komutanı Orgeneral Abdullah Recep, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Kuzey Deniz Saha Komutanı Koramiral Hasan Şükrü Korlu ve çok sayıda kişi katıldı. Cenaze törenine katılan Bakan Kılıç ve beraberindekiler, acılı aileye başsağlığı diledi. Törende şehidin yakınları gözyaşlarını tutamadı. Üsteğmen Çağrı Ceyhan'ın yaza doğru evlenmeyi planladığı nişanlısı Gülşah Terzioğlu da cenaze töreninde gözyaşlarına boğuldu. İkindi vakti kılınan cenaze namazının ardından şehidin cenazesi askeri tören eşliğinde cenaze aracına taşındı. Bu sırada şehidin annesi, oğlunun tabutunun arkasından el salladı.

Şehit Üsteğmen Çağrı Ceyhan'ın cenazesi defnedilmek üzere Edirnekapı Şehitliği'ne götürüldü. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Üsteğmenin Nişanlısı Gözyaşlarına Boğuldu - Son Dakika


Advertisement